3 vinkkiä aivosyövän ehkäisyyn

By | heinäkuu 18, 2021

Mikä on aivosyöpä?

Aivosyöpä on aivosolujen epänormaali kasvu. Tyypillisesti solut lakkaavat jakautumasta vanhentuessaan. Mutta syöpäsolut ovat ikuisesti nuoria ja jakavat edelleen. Siksi soluja kertyy tietylle aivojen alueelle, joka kasvaa kasvaimeksi. Jotkut kasvaimet ovat hyvänlaatuisia ja pysyvät samassa paikassa kuin pahanlaatuiset tai syöpäkasvaimet leviävät muihin kehon osiin.

Mikä aiheuttaa tämän pahanlaatuisen kasvaimen?

Aivosyövän aiheuttajaa ei tunneta selvästi. Se voi johtua viruksista tai altistumisesta haitalliselle ja karsinogeeniselle säteilylle. Syöpä voi olla myös geneettinen tila.

Kuinka estää tämä syöpätila?

Jopa lääketieteen viimeisimmän kehityksen myötä emme ole vielä löytäneet tehokasta syöpähoitoa. Siksi meidän pitäisi etsiä tapoja estää tämä tauti. Kolme tärkeintä vinkkiä aivosyövän ehkäisemiseksi ovat:

Vältä altistumista syöpää aiheuttaville aineille

Paras tapa pitää syöpä poissa on pysyä poissa syöpää aiheuttavista aineista. On monia aineita, joilla on osoitettu olevan syöpää aiheuttavia vaikutuksia. Jos asut alueella, jolla on kemiantehdas, joka vapauttaa haitallisia syöpää aiheuttavia aineita ilmaan, siirry sitten pois paikasta. Vaikka tutkimuksia ei ole lopullisesti todistettu, tutkimukset ovat osoittaneet, että matkapuhelinsäteily voi olla syöpää. Joten, pidä matkapuhelimesi poissa itsestäsi, etenkin yöllä. On hyvin tutkittu, että savukkeet sisältävät monia kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa keuhkosyövän. Näillä haitallisilla kemikaaleilla voi olla haitallinen vaikutus myös aivoihin.

Sano kyllä ​​terveelliselle ruoalle

Useimmissa alkuperäiskansojen lääketieteellisissä käytännöissä ruoka on lääkettä. Nämä hoitomenetelmät käyttävät erityyppisiä ruokia immuniteetin rakentamiseksi ja sairauksien hoitamiseksi. Lisää ruokavalioon vähärasvaista lihaa, valkosipulia, pähkinöitä, pellavansiemeniä ja kalaa, koska niissä on runsaasti omega-3-rasvahappoja, jotka auttavat ehkäisemään syöpää. Omena, pinaatti, parsakaali, ananas ja muut runsaasti antioksidantteja sisältävät vihannekset ja hedelmät auttavat parantamaan immuunijärjestelmää.

Tarkista sukuhistoriasi

Joskus syöpä voi siirtyä geneettisesti sukupolvelta toiselle. Tarkista sitten perheesi sairaushistoria selvittääkseen, onko sukupuussa ketään, joka on saattanut kärsiä taudista. Jos näin on, käy lääkärintarkastuksessa niin pian kuin mahdollista poistaaksesi mahdollisuuden sairastua tähän tautiin. Useimpia syöpäolosuhteita voidaan hoitaa alkuvaiheessa, joten tarkista terveystarkastus heti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *