Kallonsisäisten kasvainten hallinta ja hydrokefaluksen peruspatogeneesi

Kasvaimet, jotka tunkeutuvat kallon pohjaan alhaalta Nenänielun karsinooma tunkeutuu kallon pohjaan tuottamaan halvaus useista kallon hermoista, jotka johtuvat medullasta ja ponista. Jugulaariset glomus-kasvaimet johtuvat glomus-kudoksesta, joka on upotettu kaulalaskimon ulkovuoreen. Nämä kasvaimet voivat kasvaa kaulan eturauhasessa, mikä johtaa painevaikutuksiin VIII, XII, IX, X ja VII kallon hermoihin. Glomus-kasvaimet aiheuttavat voimakasta kipua. Kaulan foramenien eroosiota voidaan… Read More »

Sappikivien hoito – Liuotetaan rohdosvalmisteilla

Sappikivet ovat kovia ruuansulatusnesteitä, jotka kehittyvät sappirakossa. Tämä on yleinen vaiva, joka vaikuttaa suureen määrään ihmisiä. Sappikivet ovat pääasiassa kahta tyyppiä, kolesterolipohjaiset sappikivet ja bilirubiinista valmistetut kivet. Kolesteroliset sappikivet ovat yleisin sappikivien muoto. Niitä esiintyy enemmän ylipainoisilla ihmisillä, raskaana olevilla naisilla, vanhuksilla ja niillä, jotka laihtuvat nopeasti. Bilirubiinin sappikivet ovat yleisempiä potilailla, joilla on vaikea… Read More »

Vanadiinin ja eturauhasen terveys

Vanadium on mikromineraali. Tämä tarkoittaa, että vanadiinia tarvitaan kehossa ravinnoksi pieninä määrinä. Elimistö tallentaa vanadiinia pääasiassa rasvaan ja luuhun. Luonnossa löydetty raaka vanadiini on erittäin värikäs.Tutkimukset osoittavat jatkuvasti, että vanadiini yhdistyy tiettyihin entsyymeihin, jotka osallistuvat verensokerin, lipidikolesterolin ja hermovälittäjäaineen metaboliaan sekä hormonien tuotantoon, luiden ja hampaiden kehitykseen. Tukeva terveys vanhemmille miehille Vanadiumia sisältävät yhdisteet osoittavat… Read More »

Aiheuttavatko Bluetooth-kuulokkeet terveysongelmia?

Bluetooth-kuulokkeet ovat edullisen innovaation joukossa, jonka uusin tekniikka on antanut maailmalle. Tällaisia ​​laitteita muuttuu jatkuvasti parempaan suuntaan ja niitä kehitetään jatkuvasti käyttäjien tyydytyksen tarjoamiseksi. Edistyksestä huolimatta et voi olla ihmettelemättä, onko niiden käyttö todella turvallista terveydellesi. Kaikki Bluetooth-tekniikkaa käyttävät laitteet lähettävät langatonta mikroaaltosäteilyä. Bluetooth-kuulokkeitasi ei ole vapautettu. Tällä säteilyllä on taajuuksia, joilla on lyhyempi aallonpituus… Read More »

ABC – Yrtit ja kasvit, joita käytetään syövän hoidossa

On monia kasveja, jotka osallistuvat onnistuneeseen syövän hoitoon. Näitä ovat raaka-aineessa käytetyt kasvit ja kemiallisten lääkkeiden tuotannossa käytettävät kasvit. Näiden yrttien pitkään luetteloon sisältyy joitain, jotka ovat hyvin tunnettuja länsimaisessa lääketieteessä, ja toisia, joita käytetään säännöllisesti Aasiassa ja itäisissä maissa. Alla on yksinkertainen valinta ABC-luettelosta yrtteistä ja kasveista, joita käytetään syövän hoidossa eri maissa ja… Read More »

Kuinka päästä eroon turvotetuista imusolmukkeista kodin korjaustoimenpiteillä

Yleisin syy turvotetuille solmuille on infektio, jonka voi aiheuttaa bakteeri, virus tai jopa sieni. Yleensä, kun imusolmukkeet turpoavat ja tulehtuvat, solmun sijainnin perusteella on mahdollista arvata, mikä aiheuttaa turvotuksen. Esimerkiksi, kun henkilö valittaa turvonneista imusolmukkeista niska-alueella, se johtuu todennäköisesti kylmästä, hengitystieinfektiosta, sikotaudista, tuhkarokosta tai suun paiseesta. Samoin, jos nivus imusolmukkeet turpoavat, se voi johtua kasvaneesta… Read More »

Amerikkalainen ginseng ja syöpä

Ginsengiä käytetään laajalti Aasian maissa, kuten Kiinassa, Japanissa ja Koreassa jne. Kehon ja mielen pitäminen terveinä ja vahvoina. Ginseng-lajikkeita on monia, nimittäin korealainen, aasialainen ja amerikkalainen ginseng. Amerikkalaista ginsengiä kutsutaan myös virkistäväksi ginsengiksi, koska se jäähdyttää kehoa ja lievittää stressiä ja väsymystä. Sen on todettu olevan hyödyllinen myös sellaisten sairauksien hoidossa kuin syöpä. Monet tutkijat… Read More »

Hikoilun syyt Kuumat aallot kuin vaihdevuodet

Sinulla on ollut hikisiä kuumia aaltoja (tai kuumia aaltoja); paitsi yöllä myös aamulla? Useimmille naisille kuumia aaltoja ja hikoilua pidetään perimenopaussin tai lähestyvän vaihdevuosien oireina. Mutta onko tämä ainoa syy? Vaikka nämä kehon lämpöaallot ja yöhikoilu liittyvät yleensä naisiin ja niiden uskotaan johtuvan hormonaalisista muutoksista naisen kehossa, on myös miehiä, jotka kärsivät samasta tilasta. Kuumien… Read More »

Syövän syystä vastaavat tekijät

Syöpä siitä on tullut merkittävä terveysongelma ympäri maailmaa, koska se voi omaksua ketään. Se on sairaus, joka voi vaikuttaa mihin tahansa ihmiskehon elimeen. Se voi vahingoittaa kehosi soluja ja saada ne toimimaan epänormaalisti. Tämän seurauksena solut alkavat jakautua keskeytyksettä, mikä voi kasvaa kasvainten muodossa. Nämä kasvaimet ovat myrkyllisiä, jotka voivat vahingoittaa läheisiä elimiä tai kudoksia… Read More »

Mitä sinun on tiedettävä yöhikoilusta ja kuumista aaloista

Tutkittujen lääkäreiden mukaan vähintään kahdella kolmasosalla naisista on yöhikoilun ja kuumien aaltojen oireita ennen vaihdevuodet ja vaihdevuosien aikana. Jos hikoilet yöllä liikaa siihen pisteeseen, että se voi jopa kastaa lakanat ja yöpuvut, saatat kärsiä tästä ahdistuksesta. Kuumille aalloille on periaatteessa tunnusomaista ruumiinlämpötilan nousu. Tämä puolestaan ​​aiheuttaa verisuonten laajenemisen yrittää jäähdyttää ihoa. Alusten laajentumisen lopputulos on… Read More »