Asbestiakustisen katon poistaminen

By | joulukuu 31, 2020

Et enää halua asbestiakustista kattoasi, koska se kerää pölyä ja hämähäkinverkkoja, on vaikea puhdistaa ja menettää väriä ajan myötä. Joten mitä teet sen kanssa? Poistetaanko kaikki? Tämä on ratkaisu: poista koko asbestikatto. Sinun täytyy päästä eroon kaikesta kerralla.

Ennen kuin poistat tämän kauhean vanhan katon, varmista vain, että se sisältää asbestia vai ei. Noin vuodelta 1950 peräisin olevien kodeiden enimmäismäärät voivat itse asiassa sisältää asbestia, eräänlaista kuituainetta, jonka tiedetään olevan syöpää ja muita keuhkoihin liittyviä sairauksia.

Ei ole helppoa selvittää, sisältääkö katto asbestia, vain katsomalla sitä. Asbestipitoisuuden varmistamiseksi katossa on erittäin tärkeää tehdä asbestitarkastus ja päättää akustisen asbestikaton poistamisesta. Jos asbestitestit ovat negatiiviset, kannattaa silti ryhtyä varotoimiin asbestin akustisen katon poistamiseksi.

Hengityssuojaimen käyttö on erittäin tärkeää. Asbesti hajoaa helposti ilmassa ja näiden kuitujen hengittäminen voi päästä keuhkoihin, mikä voi aiheuttaa vaurioita ja joskus jopa syöpää.

Käytä silmäsuojaimia, vaikka suurin osa asbestin aiheuttamista sairauksista johtuu kuidun hengittämisestä, mutta silmien tai ihon altistuminen asbestikuiduille voi olla haitallista ja aiheuttaa epämiellyttäviä vaikutuksia. Asbestisyylät ovat yksi asbestiin liittyvistä sairauksista ja ne syntyvät, kun iho altistuu mineraalille. Muista ilmoittaa kaikille kotona asbestikaton poistamiselle, koska se auttaa heitä pitämään etäisyytensä ja altistumaan asbestiin liittyville riskeille mahdollisimman vähän. Kun olet varmistanut perheesi turvallisuuden, ota huomioon asbestin akustisen katon poistamisen vaiheet.

Asbestiakustisen katon irrotus on erittäin herkkä prosessi. On parasta jättää menettely toimiluvan saaneelle urakoitsijalle sen turvallisen poistamisen varmistamiseksi, koska se vaatii kokemusta ja kattopinnan on oltava märkä ennen irrotusta. Katto on märkä ennen poistamista, jotta asbestilevyjen kuidut eivät tule vaarallisiksi levittäessään ilmaan. Asbestikuidut ovat itse asiassa 1200 kertaa pienempiä kuin hiukset, joten on vaikea nähdä, ovatko kuidut ilmassa vai eivät. Siksi katon kostutus tehdään yleensä terveydenhuollon varotoimenpiteenä ennen katon irrottamista.

Koska kattopinta olisi märkä, talon huonekalut ja lattiat on suojattava. Poista kaikki huonekalut ja muista peittää kaikki ja lattia muovilla ennen katon irrottamista. Vain vähän varovaisuutta ja katon poisto voitaisiin tehdä pienellä riskillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *