Ayurvedinen syövän kasviperäinen hoito

By | kesäkuu 10, 2021

Hallitsematon solukasvu missä tahansa kehossa voi aiheuttaa syöpää. Tunnettuja syövän syitä ovat altistuminen myrkyllisille kemikaaleille, saastuminen, säteily ja jotkut taudinaiheuttajat sekä krooninen tupakointi, runsas alkoholin väärinkäyttö ja genetiikka. Syövän merkit ja oireet voivat olla sekä ilmeisiä että epämääräisiä, ja niihin voi sisältyä väsymys, selittämätön painonpudotus, jatkuva matala kuume, vaikea tai epätavallinen ruumiinkipu, pahoinvointi tai oksentelu, suolistotapojen muutos, jatkuva kurkkukipu tai nielemisvaikeudet, verenvuoto tai vuoto, haava, joka ei parane, paksuuntuminen tai kertyminen ja huomattavat muutokset syylässä tai myyrässä.

On olemassa yli 200 syöpätyyppiä, joihin kuuluvat karsinoomat (vaikuttavat sisäelinten ihoon ja vuorauksiin), sarkoomat (joihin liittyy sidekudos ja tukikudos, kuten lihakset, rasva, luu, rusto ja verisuonet), leukemia (johon liittyy luuytimen luu ja verisuonet) verikudos), lymfoomat ja myeloomat (mukaan lukien immuunijärjestelmä) sekä aivojen ja selkäytimen kasvaimet. Oletettu syövän diagnoosi voidaan tehdä fyysisestä tutkimuksesta, yksityiskohtaisesta sairaushistoriasta ja testeistä, kuten röntgenkuvat, verikokeet, ultraäänitutkimus, TT-skannaus, MRI ja radionuklidit. Biopsia on kuitenkin paras tapa lopullisesti diagnosoida syöpä ja sen tyyppi. Leikkauksen, sädehoidon ja kemoterapian yhdistelmää käytetään yleensä syövän hoidossa. Syöpävaiheen avulla voidaan tunnistaa leviämisen vakavuus ja yleinen ennuste, mikä auttaa päättämään tehokkaimmasta hoitoprotokollasta.

Suurin osa ihmisistä voi olla vakavasti traumatisoitu diagnosoimalla syöpä. On aina parempi ottaa useita asiantuntijalausuntoja sopivimmasta hoitoprotokollasta. Koska leikkauksen, kemoterapian ja sädehoidon yhdistelmä voi nopeasti vähentää merkittävästi kasvaimen kokoa, se on yleensä ensisijainen ensimmäinen hoitolinja. Jos yleinen ennuste ja parantumisnopeus ovat erinomaiset tavanomaisella hoidolla, ei useimmissa tapauksissa muuta tarvitse tehdä. On tärkeää muuttaa elämäntapaa ja parantaa kehon immuniteettia uusiutumisen estämiseksi.

Aggressiivisen syövän ja huonon ennusteen vuoksi on parasta aloittaa vaihtoehtoinen hoito tavanomaisen hoidon yhteydessä mahdollisimman pian. Perinteinen hoito voi nopeasti kutistua syöpään vain muutamalla hoitokerralla, kun taas ayurveda-rohdoshoito voi auttaa vahvistamaan pitkäaikaista immuniteettia, vähentämään vähitellen syöpää, estämään sen leviämisen ja jopa ehkäisemään uusiutumisen. Useimmat ihmiset valitsevat vaihtoehtoisen hoidon, kun on liian myöhäistä. Ayurvedic yrttihoito tulisi kestää vähintään 18-24 kuukautta täydellisen remission edistämiseksi.

Ayurvedisen syövän hoidon tarkoituksena on parantaa immuniteettia; tiettyjen syöpään vaikuttavien elinten ja kudosten hoito; parantamalla yleistä ja spesifistä metabolista aktiivisuutta ja viime kädessä tarjoamalla nuorentamista Rasayan-hoidon muodossa. Tarvitaan myös vieroitus, joka voidaan antaa yleisellä tasolla tai kohdistaa tiettyihin elimiin ja kudoksiin.

Syöpäpotilaat voivat myös auttaa nopeuttamaan hoidon tehokkuutta, parantamaan immuniteettia ja estämään uusiutumisen. Koulutus tunnetuista syistä syihin, elämäntapaan ja ympäristöön vaikuttaviin tekijöihin voi auttaa välttämään tai lieventämään niitä. Kaikkia suositeltuja hoitoja tulee noudattaa ohjeiden mukaisesti ja kaikkia ohjeita noudattaa huolellisesti. Säännöllinen liikunta, päivittäinen altistuminen auringolle, terveellisen ruokavalion, joka koostuu pääasiassa hedelmistä ja vihanneksista, liikalihavuuden hallinta, paheiden välttäminen ja terveellisen ja positiivisen asenteen omaksuminen voivat myös auttaa ylläpitämään immuniteettia ja ehkäisemään syöpää sekä hallitsemaan sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *