Beste klatretrening.

Av | september 27, 2021

Kettlebell Farmer’s Trail er en av de beste generelle klatreøvelsene. Hvis du aldri har gjort denne spesifikke øvelsen, er jeg her for å fortelle deg at du kommer til å savne den. Nå kjenner du den gamle kettlebellen og forstår at den er en styrke- og kondisjoneringsenhet, og det er derfor du trenger den for styrketreningsprogrammet for klatring!

Den beste håndøvelsen for klatring!

Håndtak klatreøvelser for fjellklatring er nødvendige enten du studerer et sikkerhetsproblem eller en konkurransedyktig. Uansett trenger du en smart og effektiv klatretrening hvis du håper å gjøre det bra i denne sporten. Hvis du har sett den gamle kettlebell, vet du at den ser ut som en kanonkule med et håndtak festet til den. På grunn av denne unike designen må du holde denne enheten ganske hard og vanskelig, du må holde den slik du holder den. Dette er fordi det alltid beveger seg bort fra tyngdepunktet. Derfor er en kettlebell -trening bra for grepstyrken din.

For å gi deg et innrykk, er det derfor jeg introduserer deg for kettlebell -bondens karriere. Du vil ha et par tunge kettlebells tilgjengelig for akkurat den boren. Hvilken vekt har du nå, men du vil kjempe for å holde på de to klokkene mens du plukker dem opp samtidig. En annen ting du trenger å gå er en flat rett plass for å gå. Herfra vil du gå for å plassere klokkene i den ene enden av dette turfeltet, og du vil plukke dem begge opp fra bakken for å gå til den andre siden av turfeltet. Denne high-end-turen er en fantastisk måte å bidra til å utvikle enorm utholdenhetsstyrke for å ta klatrestyrkeøvelser til neste nivå. Med Kettlebell bondestier kan du ikke gå galt med å klatre.

Hvis du ennå ikke har begynt å etablere et slagkraft for kettlebell -grep som spiller hardt i klatretrening, utsetter du deg selv for fare og holder igjen. Ta deg tid til å lære mer overholdelsesøvelser som dette ved å få flere av mine gratis artikler om emnet. Husk at de fleste kan trene hardt, men bare de beste treningsøktene er intelligente!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *