Bonden vil at kona skal høste 2010

Av | september 26, 2021

The Farmer Wants His Wife er en populær reality -TV -serie som begynte i Storbritannia i 2001, hvor den første utgaven ble sendt. Akkurat nå er det mer enn 10 lokaliserte versjoner av dette showet i forskjellige land rundt om i verden. Det har blitt et av de beste underholdningsshowene i mange land som Belgia, Norge og Nederland. Det har blitt så populært at Australia også fikk feber og laget en lokalisert versjon av TV -serien.

Serie 5 2010 Del 1

Farmer Wives a Wife Australia hadde premiere i 2007 på Australian Nine Network og til dags dato har serien allerede hatt totalt 5 sesonger, og i år blir det sjette. Den første sesongen kom i seks episoder, hvorav den første ble sendt 24. oktober 2007. Fjorårets sesong begynte 18. juli 2010 og endte 15. september samme år.

Showet er i utgangspunktet sentrert rundt noen bønder, på jakt etter kvinner i livet og på jakt etter noen kvinner i byen. The Farmer Wives a Wife a Autralian edition er organisert av Natalie Gruzlewski.

Farmer Wives a Wife 2010 inneholdt seks bønder i sin femte sesong, nemlig 34 år gamle Becky Cassanova fra Sør-Australia; Victoria, Devon Mills fra Hopetoun, 25; Jamie Morgan, 40, fra Monkey Mia (Western Australia); Charlie Norton fra Walcha (New South Wales), 25; Nathan McClymont fra Wiluna, Vest -Australia; og til slutt danner Shaun Fewson Nyabing, Vest -Australia, i en alder av 31 år.

Showet endte vellykket da Wiluna, WA -bonde Nathan McClymont, spurte Amanda Ecker og innrømmet at hun er «alvorlig forelsket.» For ham er Ecker som en drøm. I hennes ord sa bonden Nathan at Ecker -jenta er «fantastisk, morsom, veldig rolig og kjærlig».

Showet har vist seg å være vellykket her i Australia, ettersom det allerede har skapt en baby, tre bryllup og to forlovelser siden den første utgaven, sistnevnte er det andre engasjementet i historien til Australian Farmer Wants a Wife.

Ifølge showets produsenter begynte castingen for showets sjette sesong i september i fjor, selv før slutten av den 5. sesongen. Serien begynte å filme Farmer Wants a Wife a Wife a Sixth i november i fjor, og forventes å bli sendt snart på Channel Nine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *