Forskjeller mellom ingeniørkvalitet, høyintensitets kikkert og reflekterende ark av diamantgrad

Av | september 18, 2021

Hva er forskjellen mellom standard reflekterende materiale (ingeniørgrad eller type I) og høy intensitet (type III) og diamant (type XI)?

Utdanningsingeniør

Reflekterende ark av ingeniørkvalitet oppfyller normalt ASTM D4956 type 1 -standarder og er inkludert en film eller et objektiv som bruker glassperler eller prismatisk optisk teknologi.

Dette materialet er spesifisert for bruk i veiskilt og ikke-kritiske veiskilt, for eksempel parkeringsskilt eller søkesignaler. Den har mindre reflektivitet enn de andre typene som er nevnt i det opprinnelige spørsmålet. Standardfargene er hvit, gul, rød, blå, grønn og brun.

Tekniske reflekterende ark brukes også ofte for lim og reflekterende lim, ettersom de kan skrives ut med både digitale og silketrykkmetoder. Den kan også kuttes med en stansekutter eller vinylspor, noe som gjør den nyttig for å lage reflekterende klistremerker som er kuttet til en bestemt form.

Reflekterende vinyl av høy kvalitet for ingeniører bruker et aggressivt akryllim som gjør det vanskelig å fjerne. Å bruke varme fra en varmepistol eller tørketrommel vil hjelpe til med å fjerne EG -reflekterende ark, men ofte vil vinylen skille seg fra limet, og det blir nødvendig å bruke en limfjerner for å myke og fjerne limet.

De fleste EG -reflekterende filmer har en 5 til 7 års utendørs holdbarhetsgaranti og regnes ikke som et materiale for langvarig bruk.

Høy intensitet prismatisk grad

Høy intensitet prismatiske ark (HIP) oppfyller ASTM kravstandarder for D4956-09 Type III og Type IV, samt ASTM 4956-07 Type X. Det er et ikke-metallisk mikroprismatisk linsereflekterende ark som hovedsakelig brukes til reflekterende trafikk og veiskilt, sperringer eller andre veianleggssoner enheter og trafikkavgrensere som kjegler eller fat.

HIP -ark er sterkt reflekterende, og det slitesterke topplaget beskytter skilt og andre trafikkstyringsenheter mot riper og slitasje. Det er ikke bare veldig reflekterende om natten, men det trekker også oppmerksomhet i løpet av dagen.

HIP -reflekterende ark brukes til mer permanente trafikksignaler, arbeidsområder, etc., og kommer i hvitt, gult, rødt, oransje, blått, grønt og brunt.

HIP -arkproduksjonsprosessen regnes også som mer «grønn» ettersom den produserer 97% mindre VOC -utslipp enn reflekterende ark av teknisk kvalitet og 72% mindre energi å produsere. Reflektivitetsverdien er imidlertid den beste grunnen til å bruke HIP.

Til slutt vil HIP reflekterende skiltmaterialer vare lenger enn EG -reflekterende filmmotstykke. Dette materialet anses å ha en middels eller lang holdbarhet og varer vanligvis omtrent ti år.

Diamantkarakter

Endelig, Reflekterende ark i diamantklasse (DG3) er et prismatisk reflekterende ark med full kube som returnerer nesten 60% av lyset som er tilgjengelig for bilførere, noe som er omtrent det dobbelte av det HIP-reflekterende arket reflekterer. DG3 -reflekterende ark oppfyller spesifikasjonene til ASTM type XI -standarden.

Det er sannsynlig at med ventende lovgivning i USA, vil dette materialet være nødvendig for å erstatte mange eksisterende skilt. Foreløpig må alle nye «kritiske» trafikkontrollsignaler (for eksempel stoppsignaler, hastighetsbegrensningssignaler, etc.) brukes for å bruke dette arket.

I likhet med de to andre nevnte arkene, har diamantreflekterende ark et trykkfølsomt lim og påføres (vanligvis) allodiserte eller anodiserte aluminiumsplater, enten med en manuell rulle eller en laminator / applikator. Mekaniske uttrykksvalser.

Dette materialet kan dekoreres med silketrykk eller med en gjennomsiktig film som er presentert i forskjellige farger på veiskilt.

DG3 -ark ble designet for å gjenspeile de nye frontlysene til nyere modellbiler, samt for å hjelpe eldre bilister (som meg) med høyere luminescens, samt lastebilsjåfører hvis lys er i stand til å plukke opp signaler. Bruke DG3 og distanser bedre.

Tilgjengelige farger er: hvit, gul, oransje, rød, grønn, blå og brun. Det er også en annen farge, fluorescerende gulgrønn, som hovedsakelig brukes i skoleområder og har overlegen luminescens både om dagen og om natten.

SISTE OPPDATERING: 30. juli 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *