Harjoittele syövän jälkeistä hoitoa

By | huhtikuu 26, 2021

Syöpädiagnoosi ei välttämättä ole kuolemantuomio, mutta se on ehdottomasti elämänmuutos. Kehoosi pumpattavat lääkkeet ja hoitoprotokollat ​​yhdessä biopsioiden, leikkausten ja komplikaatioiden kanssa rasittavat kehosi kykyä kerätä energiaa, joka sinulla voi olla kerran liittyessäsi tiukan liikuntaohjelman ohjelmaan.

Jotkut ihmiset käyvät läpi useita kuukausia vaiheittaisen ja luokittelun syövän tyypistä ja todellisesta diagnoosista riippuen. Voit kuvitella, että se on häiriö kaikesta normaaluudesta, jonka heidän elämänsä olisi voinut näyttää ennalta diagnoosilta. Sitten tulevat hoitovaihtoehdot, polku, taloudelliset ja perhesuunnittelunäkökohdat. Ilmeisesti sopeutuminen liikuntaan, meditaatioon tai kävelyyn tuntuu kaikki ylellisyydeltä näinä aikoina, mutta ne tulisi mukauttaa samalla kiireellä kuin heidän hoitoprotokollansa aina kun mahdollista rakentaa voimaa ja lievittää stressiä.

Kun kemoterapia on tullut peliin ja sairaalahoito on usein tarpeen, liikunta siirtyy yleensä takapenkille. Valitettavasti useimmissa sairaaloissa ei ole järjestelmää liikunnan integroimiseksi näiden potilaiden hoitoprotokolliin. Jopa pahimmassa tilassa olevat potilaat voivat hyötyä kevyestä liikunnasta, kuten kävelystä, rentoutustekniikoista, korjaavasta joogasta, tuoliharjoituksista, kevyestä painonnostosta tai jonkinlaisesta sydän- ja verisuonitoiminnasta nesteen kertymisen ja surkastumisen vähentämiseksi.

Monien sairaalahoitojen pyöröovesta poistumisen jälkeen ruumiin heikkous on valtava, puhumattakaan siitä, että monet näistä potilaista lähetetään kotiin myynnin jälkeisellä hoidolla ja ovat edelleen todella sairaita eivätkä pysty hoitamaan itseään. Lääketieteelliset tutkimukset jatkuvat useita kuukausia, ellei vuosia. Monille potilaille veren kertyminen, kuten Neupogen ja Epogen, ovat yleisiä ja tuskallisia. CBC: iksi kutsuttujen veripitoisuuksien säännöllinen seuranta tehdään valkosolujen ja punasolujen tilan tarkistamiseksi yhdessä muiden tärkeiden solujen kanssa, jotka ovat informatiivisia hematologille, joka seuraa syöpäpotilaiden ennustetta.

Joten milloin, miten ja millaista liikuntaa harrastat? On syöpän voimistelu luokkia popping kaikkialla. Joogatunnit syöpää sairastaville, uintitunteja, liikuntatunteja, mutta entä mieli-keho-oppitunti, joka pystyy käsittelemään emotionaalista myllerrystä ja jälleenrakentamaan kehoa samanaikaisesti. Vahvista mieli ja ruumis seuraa!

On välttämätöntä luoda kokonaan uusi kunto-ammattilainen syöpää sairastaville, jotka kohtaavat lymfedeeman haittavaikutusten vaikutukset imusolmukkeiden poistamisen jälkeen veren ongelmiin, kuten neutropeniaan tai anemiaan, Epstein Barriin, krooniseen väsymykseen tai jopa toistuvaan aivokalvontulehdukseen tai historiaan tai enkefaliittiin. loukkaantunut immuunijärjestelmä.

Nämä ammattilaiset kohtaavat yhä enemmän ihmisiä, joilla on lääketieteellisiä ongelmia ja jotka todella tarvitsevat asiantuntijaoppaita helpottaakseen matkaa takaisin hyvinvointiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *