Hva er de vanligste problemene som oppstår i prosjektledelse: sivil- og konstruksjonsteknikk?

Av | september 16, 2021

Lesenivå: middels

En av sivilingeniørens oppgaver er prosjektledelse. Når et prosjekt starter, begynner det «live» prosjektproblemet til det er ferdig med å bygge. Følgende er noen av de vanligste problemene som en sivilingeniør kan stå overfor:

1. Prosjektet ble startet uten anerkjennelse av sivilingeniøren. Det er spesielt vanlig for småskala prosjekter; for eksempel en enkelt struktur som bungalowen. Ingeniøren vil bare advare når det oppstår et problem på stedet; og problemet kan ikke løses av entreprenøren. Entreprenøren vil gjerne bygge den uten avbrudd fra ingeniøren.

2. Selv om sivilingeniøren er klar over anleggsarbeidet, vil noen uansvarlige entreprenører prøve å gjøre noe arbeid i tide som ingeniøren ikke kan levere. Som for eksempel; entreprenøren utfører betongarbeidet etter kontortid, spesielt på kveld, kveld og helligdager. Når den er spesifisert, kan ingeniøren ikke inspisere den.

3. Når byggingen begynner, vil den uerfarne entreprenøren jobbe med å referere til anleggstegninger uten å lese dem sammen med andre profesjonelle tegninger som arkitektoniske, mekaniske og elektriske tegninger. Som et resultat vil det være en serie med piratkopiering under eller etter at strukturarbeidene er fullført. Det innebar flere argumenter og kostnader.

4. Selv om en uerfaren entreprenør leses ingeniørtegninger, er entreprenøren på en eller annen måte konstruert etter egen kunnskap; spesielt fra det forrige prosjektet til entreprenøren. Hvis det tidligere var blitt bygget en entreprenør med flere lagerbaser, vil entreprenøren skaffe seg et batterifundamentprosjekt. Entreprenøren vil prøve å endre det basert på lagre etter egen kunnskap. Eller til og med på en pad -basis, vil entreprenøren endre putefoten til en mindre størrelse. Det vil ende med et strukturelt problem.

5. Noen uansvarlige entreprenører vil ignorere instruksjonene fra ingeniørene. Entreprenøren vil bygge etter egen kunnskap. Entreprenøren vil alltid overtale kunden om at entreprenøren er byggherren. Entreprenøren forteller byggherren at han har mer erfaring på jobben enn en sivilingeniør. Ingeniøren har ikke mye erfaring med byggeplasser. Mesteparten av tiden vil kunden bli enig med entreprenøren fordi entreprenøren har vist kunden de fysiske byggverkene og ingeniøren uten mye fysisk produkt. Disse vil fortsette til det ikke har oppstått noe problem og entreprenøren ikke kan løse det. Til slutt vil de søke råd fra ingeniører.

6. Entreprenøren utfører en kostnadsreduksjon på prosjektarbeidet. For tiden er kostnaden for prosjektet svært konkurransedyktig. For å få et prosjekt gjennom et anbud, kan noen entreprenører redusere anbudskostnaden under kostnaden. Når prosjektet er tildelt, vil entreprenøren foreta en unødvendig kostnadsreduksjon. Dette vil sette kunden i fare.

7. Når kunden er entreprenør og entreprenøren er kunde, vil sivilingeniøren ha problemer med å håndtere kunden og entreprenøren. Det vil alltid være interessekonflikter.

Disse problemene kan sivilingeniøren stå overfor. Måten å overvinne dem vil hovedsakelig være basert på ingeniørenes erfaring. Junioringeniøren bør ikke gi råd om å sende dem til å løse disse problemene. Den underordnede ingeniøren vil imidlertid bli veiledet av senioringeniøren når problemer er løst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *