Hva er en CDR for en ingeniør?

Av | september 17, 2021

CDR -skrivetjenester hjelper ingeniører med å skrive effektivt Kompetansedemonstrasjonsrapport for å få ferdighetsvurderingen av ingeniører i Australia og jobbe i en ingeniørjobb i Australia. Det australske arbeidsmarkedet opplever en alvorlig mangel på ferdigheter innen noen ingeniørområder. Med den økende etterspørselen etter ingeniører i selskaper i regionene og mangelen på fagarbeidere i det lokale markedet, ser Australia frem til å importere flere ingeniørkunnskaper til felt som konstruksjon, olje og gass, gruvedrift og mer.

Australsk immigrasjon for ingeniører er mer avhengig av å utarbeide en vinnende CDR -rapport; Imidlertid har mange potensielle innvandrere ingen kunnskap om CDR -skriving som effektivt demonstrerer deres ferdigheter og evner for spesifikt ingeniørarbeid. CDR Writing Services tilbyr en CDR -prøverapport for å hjelpe deg med å få en ide om hva som må inkluderes i forberedelsene til CDR for Australian Engineers Assessment of Migration Skills.

Hva er en CDR for en ingeniør?

En CDR, også kjent som en kompetansedemonstrasjonsrapport, er et dokument som en ingeniør må forberede for å migrere til Australia. Den er skreddersydd og inneholder detaljer som ingeniøroppgavene du utførte hver dag, og ditt ansvar og plikter på arbeidsplassen for å oppfylle kravene til Australian Skills Assessment of Migration Skills.

CDR -skrivetjenester for å forberede en effektiv CDR

En effektiv CDR oppfyller kravene fra Engineers Australia. For å være veldig attraktiv, krever en CDR -rapport gode skriveferdigheter for å vise frem ingeniørkunnskapene dine. CDR Writing Services hjelper deg med å vite at en CDR bør inneholde følgende:

  • Fortsatt faglig utvikling (CPD)
  • Tre karrierepisoder, dvs.
  • Sammendrag

CPD -erklæringen skal vise pågående utvikling i ingeniørkarrieren din med detaljer som forskerstudiet i det aktuelle feltet og konferanser, seminarer, workshops og tekniske møter du deltok på, samt papirer presentert. Det viser også eventuelle frivillige eller veiledningsaktiviteter du har utført som en del av ingeniøryrket ditt.

De tre episodene av den profesjonelle karrieren forteller gjennom en egen episode din kunnskap og potensial i den nominerte yrken. Denne delen av rapporten bør skrives på en forsiktig og gjennomtenkt måte, slik at den viser det mest særegne øyeblikket i arbeidet ditt. Dette bør fokusere på ingeniøroppgaver eller prosjekter som utføres eller pågår, stillingen du jobber med og problemet du har løst eller trenger å løse.

Gjennom sammendragserklæringen må du forklare ingeniørferdighetene dine i samsvar med kompetansekravene for ansettelse.

CDR Writing Services og Australia Immigration

Australsk immigrasjon for ingeniører krever visse ferdigheter for å oppfylle kravene i bransjen, og ved å skrive CDR må disse ferdighetene demonstreres. Australian Engineers ferdighetsvurdering bekrefter at migrasjonskunnskaper krever at du trenger et sted i Australia.

CDR -skrivetjenester hjelper deg med å lære krav om migrasjonskunnskaper og møte dem med en riktig forberedt CDR. Når du skriver en CDR -rapport, må du huske på for å unngå irrelevant informasjon som ditt forrige selskap og team. Skriv så mye informasjon som mulig om ingeniøraktiviteten din og hold maksimalgrensen for ord. Informasjonen som er gitt må være i første person entall, ettersom CDR er din personlige rapport.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *