Hydrokinoniton ihoa vaalentava voide – Hydrokinonipohjaisten ihonvalkaisuaineiden sivuvaikutukset

By | kesäkuu 12, 2021

Hydrokinonittomia ihon vaalentavia voiteita suositellaan pääasiassa ihon vaalentamiseen. Suurin osa valkaisuvoiteista sisältää haitallisia ainesosia, kuten elohopeaa, steroideja ja hydrokinonia, joita tulisi välttää kokonaan. Jokainen haluaa vaaleamman ihonvärin näyttää hyvältä ja kauniilta, mutta turvallisuuden kannalta on aina suositeltavaa käyttää luonnonpohjaisia ​​tuotteita.

Tämän hydrokinonittoman ihoa vaalentavan voiteen pääainesosat ovat:

* Arbutin
* Kojiinihappo
* B3-vitamiini
* Mulberry-uute
* Maitohappo
* Glykolihappo
* Sitruunamehuuute
* Karhunmarjauute
* Lakritsiuute
* Emblica jauheena

Hydrokinonin ihonvalkaisuaineen sivuvaikutukset

* Se voi aiheuttaa erilaisia ​​tappavia sairauksia, kuten kilpirauhasen häiriöitä, leukemiaa ja maksavaurioita. FDA sallii vain 2% tämän ainesosan käytön.
* Nämä voiteet soveltuvat pääasiassa normaalille ihotyypille.
* Se voi myös aiheuttaa lievää ärsytystä ja allergioita.

Vaihtoehdot hydrokinonille:

* Arbutin
* Tretinoiini
* Alfa-hydroksihapot
* Kojiinihappo
* Atselaiinihappo
* C-vitamiini

Kun markkinoille tulee niin paljon valkaisuvoiteita, on yleensä hankalaa valita paras vuorauksellesi. Jotta tarttuisit sopivimpaan voiteeseen, sinun on tiedettävä ihotyypit. On suositeltavaa ostaa luonteeltaan perustuvia voiteita sivuvaikutusten välttämiseksi. Tarkista myös tuotteen ainesosat. Suurin osa epätoivoisista ihmisistä suorittaa laserleikkauksen, joka voi olla erittäin vaarallista pitkällä aikavälillä. Nämä tekniikat ovat myös erittäin kalliita.

Meladerm on kehittynyt pigmenttien vähentämiskompleksi, joka väittää vähentävän ikäpisteitä ja ihon vikoja 2 viikon kuluessa. Se voi myös vähentää ikäplekkien, pisamien, hyperpigmentaation, vanhojen arpien, syntymämerkkien, tummien kyynärpään ja epätasaisen ihon sävyn ulkonäköä. Tämä kerma on täysin vapaa hydrokinonista ja muista haitallisista aineosista, kuten elohopeasta ja steroideista. Meladerm voi helposti estää melaniinin tuotantoa kehossamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *