Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää RCC: stä, HCC: stä ja DTC: stä

By | kesäkuu 11, 2021

esittely

Syöpä, hengenvaarallinen sairaus, on tila, jossa minkä tahansa kehon osan solut alkavat kasvaa hallitsemattomana. Solut jakautuvat edelleen ja kasvavat levitä muihin kehon osiin. Terveessä kehossa vanhat tai vaurioituneet solut kuolevat, kun taas muut solut jakautuvat ja muodostavat uusia soluja. Syöpä häiritsee tätä prosessia; uusia soluja muodostuu, kun niitä ei tarvita. Nämä uudet solut jakautuvat ja jakautuvat muodostaen kasvaimia. Syöpä, kuten leukemia, kehittää kiinteitä kasvaimia, kun taas verisyöpä ei muodosta kasvaimia.

Alkuperäiset syövän oireet ovat:

  • Ruoansulatushäiriöt

  • Virtsarakon / suoliston käyttäytymisen muutos

  • Verenvuoto tai liioiteltu purkaus

  • Kokkareita rintaan tai muualle

  • Yskä tai happamuus jne.

Edistynyt munuaissolukarsinooma (RCC)

Munuaissolukarsinooma (RCC) tai munuaissyöpä on yksi yleisimmistä munuaissyöpätyypeistä. Munuaissyöpä alkaa yleensä yhdellä kasvaimella munuaisissa tai kahdella kasvaimella, kukin molemmissa munuaisissa. Munuaiset ovat pavunmuotoinen kehon osa, joka on vastuussa veren puhdistamisesta. Munuaiset poistavat ylimääräiset suolat, vesi ja muut kemialliset jätteet verestä ja erittävät ne kehosta virtsan kautta. Kun jokainen veripisara pääsee munuaisiin, syöpäsolujen on helppo levitä munuaisiin. RCC: n eloonjäämisaste on yli 70% vähintään viiden vuoden ajan. RCC voidaan hoitaa leikkauksella tai elinsiirrolla.

Leikkaamaton hepatosellulaarinen karsinooma (HCC)

Hepatosellulaarinen karsinooma on krooninen, joka on maailman johtava kuolinsyy. Maksasyöpä on erilainen kuin muut syövät, koska se toimii. Vakavuuden lisäksi tämän tyyppinen syöpä muodostaa kiinteitä kasvaimia. Maksakasvaimia esiintyy pääasiassa miehillä kuin naisilla. Muut sairaudet, kuten hepatiitti B tai hepatiitti C ja hemokromatoosi, aiheuttavat maksakasvaimia. Muut syyt, kuten liiallinen alkoholi ja krooninen maksatulehdus, aiheuttavat RCC: tä. RCC diagnosoidaan useilla verikokeilla, kuvantamistesteillä, kuten CT ja MRI, ja maksabiopsialla. Vaikka maksasyöpä on ratkaisevan tärkeä hoidon kannalta, asiantuntijat yrittävät tehdä siitä vähemmän tuskallisen leikkauksella ja maksansiirrolla.

Diferentioitu kilpirauhaskarsinooma (DTC)

Kilpirauhanen on perhosen muotoinen rauhas, joka sijaitsee kaulan alaosassa kurkunpään alapuolella. Kilpirauhanen hallitsee kehon hormonaalista järjestelmää, joka kontrolloi kehon hormoneja. Kilpirauhassyöpää on viisi tyyppiä. Kilpirauhassyöpä alkaa yleensä kilpirauhasen solujen liikakasvulla ja leviää edelleen muihin osiin. Vaikka kilpirauhassyöpä on yleinen syöpätyyppi, syyn taustalla olevaa syytä ei tunneta. Naiset ja ihmiset, joilla on korkea altistuminen säteilylle, ovat yleensä vaarassa kilpirauhassyövästä.

Lääkkeitä

Sorafekast on syöpälääke, jonka valmistaa BDR Pharmaceuticals International Pvt.Ltd. Sorafekast tunnetaan parhaiten kyvystään torjua syöpää. Tämä lääke auttaa torjumaan syöpää estämällä syöpäsolujen kasvun, vähentää verenkierron nopeutta ja nopeuttaa solujen itsetuhoa.

Sivuvaikutukset

Sorafekast on hyvin siedetty lääke, jota on käytettävä ammattimaisessa valvonnassa. Lääkkeellä on sivuvaikutuksia, jotka vaihtelevat jokaiselle potilaalle. Potilaat, joilla on sydänsairaus, mahalaukun / suoliston infektiot ja korkea verenpaine, eivät saa käyttää näitä lääkkeitä. Raskaana olevien naisten ja potilaiden, joilla on kirurginen historia, ei myöskään tule käyttää lääkettä.

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat pahoinvointi, laihtuminen, väsymys, ihottumat ja ripuli. Sydänkohtaus ja kohonnut verenpaine ovat joitain vakavia sivuvaikutuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *