Kan du sove i en stormfull natt?

Av | september 22, 2021

Jeg vil fortelle deg en historie. En mann ved navn Tom dro til en bonde for å jobbe. Bonden intervjuet ham og spurte ham hva han kunne gjøre på gården, han fortalte meg alt og at jeg kunne gjøre hva han ba meg om, det eneste er at jeg kan sove i en stormfull natt. Bonden var sjokkert, men trodde han ville stå for retten i en uke. Så det var den første uken at Tom begynte å jobbe på gården. Bonden spurte ham om å stå opp tidlig for å melke kyrne, og han var der, han spurte ham om å mate dyrene, og han gjorde det, han ba ham sprede gresset, og han gjorde det, han ba ham om å plante mais og det gjorde han så. Bonden var veldig fornøyd med Tom, ba Tom følge ham og Tom godtok.

En måned gikk og alt gikk bra. En natt startet stormen uten forvarsel, skodder ringte, regnet blåste på vinduene, vinden blåste hardt – bonden våknet med en slik skrekk, han falt ut av sengen. Han tok på seg klærne og skoene og løp ut for å vekke Tom, banket og banket på døren til Toms, men det ble ikke gitt noe svar. Han ropte etter Tom, og det var ikke noe svar igjen. Bonden var sint, men han måtte få husdyrene inn i lyet for stormen. Han løp til hestene, men det var ingen hester på feltet – de var i stallen. Han løp til dyrene, og det var ingen storfe på gårdene – de var trygge i skurene. Han startet for kyllingene og kyllingene var trygge i boksen. Han løp til grisen og grisene var friske og trygge i vekten av grisene, alle gjemt i gresset. Etter å ha sjekket alle dyrene, innså bonden at alle dyrene var friske og friske og gikk inn. Den morgenen var Tom veldig lys og tidlig, bonden spurte Tom «Hørte du stormen i går kveld?» Tom svarte: «Nei, jeg kan alltid sove på en stormfull natt!»

Hver kveld før sengetid ser du at Tom kom til å bringe alle dyrene i sikkerhet, i tilfelle det skulle storme. La meg spørre deg, metaforisk, kan du sove på en stormfull natt?

Sørg for at du gjør det i dag, selv om det bare er 30 minutter om dagen. Er livet ditt verdt å bruke 30 minutter på å forbedre deg hvis du leser en motiverende bok eller finner en mulighet til å tjene ekstra inntekt hjemmefra, eller hvis du ringer noen i nærheten av deg? ser du noen som har inspirert deg eller en film eller et videoklipp som inspirerer deg? Sørg for at det oppfordrer deg til å endre situasjonen slik at du også kan sove i «nattestormen».

Direkte nå! Phil Keoghan (Amazing Race) skrev en bok som heter NOW – No Opportunity Wasted! Det var bare å håndtere frykten din og gå videre i livet og gjøre ting. Stå opp for noe som vil forandre livet ditt. Du vil forandre deg når du møter frykten din, fra et fly med fallskjerm, fjellklatring, hanggliding, surfing, hoppe fra en bro, kajakkpadling nedover elven, lære å svømme og kjøre et veldedighetsløp. hjelpe til med å redde noen landede dyr ved å svømme i et vannhull eller til og med under en foss. GJØR NOEN! Som den gamle Nike -annonsen sa.

Hva har du gjort for å sikre at du er mentalt, fysisk og åndelig forberedt i livet ditt? Folk sier at de alltid vil gjøre noe, men aldri! Vær deg selv i livet! Gjør noe! En venn sa en gang «Aktivitet helbreder alt !!» Hvis du noen gang føler deg overveldet eller deprimert, ta affære! Slutt å klage på situasjonen din og endre – ikke gå i morgen, for i morgen kommer aldri!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *