Kohtaaminen syöpään keuhkosyöpään

By | tammikuu 17, 2021

Vaikea hengittää. Yskä lakkaamatta, jopa verta. Lopulta menin sairaalan ensiapuun ja sairaanhoitaja sanoi, että minun piti mennä lääkäriini. Vastasin, että lääkäri oli jäänyt eläkkeelle ja uuden lääkärin odotuslista Muskokassa oli 2 vuotta. Koska olen kristitty, pyysin Herraa auttamaan minua. Vau, sitten asiat alkoivat kiihtyä. 3 lääkäriä, yksi katseelle ja toinen rintakehälle ja toinen saamaan minut sairaalaan.

Kasvaja löydettiin. Korkea verenpaine, matala kilpirauhasen ja matala magnesium, matala kalium saivat minut ottamaan useita lääkkeitä. Sitten ambulanssimatka sairaanhoitajan kanssa New Marketille saamaan tohtori Tothilta bronkoskopia, joka myös pysäytti verenvuodon. 240 dollaria. Myöhemmin ambulanssimatkalle ja olin takaisin Muskokassa sängyssä lisättyä lääkettä vastaan ​​allergisen reaktion takia kumille, jota käytin New Marketin sairaalassa. Prednazone oli resepti 10 päivälle, joka aiheutti sammas, joten toinen majic pilleri korjaamiseksi.

Olin dilemmassa, jonka kallis tyttäreni ja rakas mieheni voittivat. Tarvitsin todella perhelääkäriä, joten he menivät kerjäämään ja suostuttelemaan tohtori Liaoa Bracebridge-puolestani.

Tämä tapahtui viikolla 13.-21. Joulukuuta. Puheluiden ja uusien lääkärien tapaamisten jälkeen tohtori Liaon kanssa minun piti palata uusille markkinoille diagnosointia varten 30. joulukuuta 2015. Harvinainen syöpätuumori (en voi sir) oli heidän löytö oikeassa keuhkossa, joka tukkii putken. tuulen aiheuttaen osittain romahtaneen keuhkon. Sanoin Jeesukselle, että hän sanoi ”Odota”! Kuolema on tullut, hyvin lähellä.

Seurasi monia vierailuja eri sairaaloihin, asiantuntijoihin ja kirurgeihin Barressa ja Torontossa. Loppujen lopuksi se oli minun päätökseni. Tee tai kuole. Toivoin, että Jeesus ilmestyy ja osoittaa voimansa parantua. Osallistuin pariin uskonparannuskokoukseen, joissa saarnaajalla oli 3 syöpäkohtausta ja Herra paransi hänet kahdesta, mutta kolmas vaati leikkausta. Tulin pois tietäen, että Herralla oli minulle kirurgi.

Leikkaus oli ainoa vaihtoehto, koska kemoterapialla ja säteilyllä ei ollut voimaa tähän kasvaimeen, joka oli kasvanut henkitorveeni ja joka leikkasi ilmaa oikeassa keuhkossani niin paljon, että ylempi lohko romahti.

14. huhtikuuta 2016 se osa oikeasta keuhkostani poistettiin yhdessä henkitorveni kanssa, joka sisälsi kasvain, sekä joitain imusolmukkeita.

Kaikki oli hyvin ja Corey, mieheni Murv, Casey ja Marianne huolehtivat minusta ja kolmen kuukauden kuluttua pystyn kantamaan tuskan. Minulle tarjottiin monia rukouksia monista lähteistä.

Jeesus oli siellä minua varten, samoin kuin perheeni, varsinkin suosikki tyttäreni Marianne ja poikani Casey, joille he soittivat joka päivä, kun palasin kotiin, tulivat usein ja omistivat suuren osan ajastaan ​​ja huomiostaan. Olen kutsunut Jeesusta monta kertaa tuskani vuoksi. Ihmettelin myös useiden asiaan liittyvien lääkäreiden nopeista vastauksista monista tämän vanhan maailman maista. Eri sävyt, kielet ja uskonnot, mutta hyvin sopusoinnussa tilanteeni kanssa.

Kristitytinä minulla oli suuri houkutus erota itsestäni kohtalossani ja jättää tämä elämä syöpään pääsyn kautta mennäksesi loistavaan paikkaan, josta olin kuullut lapsuudesta lähtien. Ajattelin, että jos Jumala ei olisi parantanut minua, kuka minä olin, minun pitäisi odottaa lääketieteellisen yhteisön tekevän niin.

”Kuolema oli vain osa elämää”, mieheni sanoi aina. Mutta kun makasin tukehtuneena 24 tuntia vuorokaudessa, tajusin, että jos se olisi mätä hammas, niin se poistettaisiin. Hyvin erityinen nuori lääkäri Barrie’ssa ei halunnut tietää, että olin luovuttamassa, ja lähetti minut Torontoon. Kolmas kirurgi, jonka tapasimme Toronton sairaalassa, oli erittäin vakuuttava ja täysin luottavainen voidakseen suorittaa tämän toimenpiteen minulle. Joten tohtori Cypel, sanaansa uskollisena, onnistui.

Tähän mennessä on kulunut 9 kuukautta leikkauksesta ja useista skannauksista, röntgenkuvista ja bronkoskopioista. Parannan joka viikko hyvän mieheni kanssa, joka tukee minua jatkuvasti. Avioliitto toimii. Rukous on avain eteenpäin siirtymiseen. Lääketieteellisen henkilöstön arvostus potilaille kasvaa meissä perheenä.

Siitä on kulunut hieman yli puolitoista vuotta siitä, kun jätin tuon pahan kasvaimen tutkimussäilöön. Tähän mennessä en ole kuullut tuloksista.

Hashimoton kilpirauhastulehdus on uusi verikoe, josta minun on neuvoteltava asiantuntijan kanssa. Yhdellä seitsemästä sisarestani on sama tila. Tarvitaan enemmän tyroksiinia, mutta mainitun asiantuntijan on seurattava sitä. Toivon, että tämä lisää energiatasoni. Päivittää; Huhtikuu 2018 ja asiantuntija sanoo, että Hashimoton kilpirauhastulehdukselle ei ole ” tavallista ” apua, mutta ottamaani tyroksiini on kaksinkertaistettava vähitellen. Jeesuksen haavojen kohdalla olen parantunut. amen. Olen toistaiseksi vapauttanut 15 kiloa rasvaa. HalleluYah!

Jeesus parantaa minua päivä päivältä ja aika on taas puolellani. Voin luottaa Häneen huolehtimaan minusta viimeisiin päiviini täällä. Painonnousu tämän kaiken kautta on ollut ongelma, ja parantuessani voin keskittyä vapauttamaan tämän suloisen ruumiin ylimääräisestä 77 kilosta. Toivottavasti rasvainen maksasairaus poistuu käyttämästäni PAI-ruokavaliosta. Päivittää; 2. lokakuuta 2018 Painoni laski vielä 10 paunaa. ja Hashimoton määrä on vähentynyt yhdessä rukousten ja lääkkeiden kanssa. Voimani on palaamassa, kun vietin 70. syntymäpäivääni iloisena kiitollisena Herrallemme Jeesukselle, joka auttoi minua vastustamaan. Hengitän jälleen 80%, verenpaineeni on melkein normaali.

Näiden muutaman vuoden aikana meillä on ollut paljon stressiä: perhekuolemat, nuoret ja vanhat, erottelut, kirkkojen jakaminen, Nunavitin pohjoispuolella työskentelevä tyttärentytär, Ranskan joen metsäpalo lähellä monia perheitämme, kaivot kuivuneet. ja sairauksia monissa lapsissamme ja lapsenlapsissamme. Pidämme vain kiinni Jeesuksesta ja vaellamme päivittäin uskossa uskoaksemme suureen herätykseen Kanadassa. Jos kärsit myös samanlaisista asioista, ota se yksi päivä kerrallaan ja ole kiitollinen siitä, että teet sen yhdessä. Monet ovat vanhurskaiden ahdistuksia, mutta Herra vapauttaa meidät kaikista. Aamen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *