Kotihoidot ikenien vuotamiseen, helppo ja yksinkertainen luonnollinen parannuskeino

By | huhtikuu 29, 2021

Hygieeninen suun terveys voi johtaa ikenen verenvuotoon. Ientulehdus on tärkein syy ikenen verenvuotoon. Huono suuhygienia johtaa tahmean valkoisen aineen muodostumiseen, joka tunnetaan plakkina. Bakteerit tuottavat toksiineja, jotka voivat ärsyttää ikeniä aiheuttaen ikenien turvotusta ja punoitusta. Ikenien verenvuoto voi johtua myös skorbutista, leukemiasta, vitamiinipuutoksesta, infektioista, liiallisesta harjauksesta ja raskauden hormonaalisista muutoksista. On tärkeää hoitaa se ajoissa, muuten hampaasi lopulta hajoaa ja putoaa. Ikenien verenvuotoa varten on useita kotihoitoja, joita voidaan harjoittaa säännöllisesti.

Yksi yksinkertaisimmista kotihoidoista on kuluttaa maitoa säännöllisesti. Koska maidossa on runsaasti kalsiumia, se vahvistaa ikeniä ja estää verenvuodon. Aloe vera -uute on hyödyllinen myös verenvuotokumien hoidossa. Sinun tarvitsee vain hieroa sairastunutta aluetta joka ilta aloe vera -uutteella ja jättää se ikeniin yön yli. Näet, että oireet häviävät toisesta päivästä eteenpäin.

Ota haaleaa vettä ja lisää sitruunamehu (yksi ruokalusikallinen) ja ripaus suolaa. Kurista nyt tätä ratkaisua. Tämä on yksi tehokkaista tavoista pysäyttää ikenien verenvuoto. Voit myös kurlata veden ja vetyperoksidin seoksella. Hiiva ja vesi voidaan sekoittaa tahnaksi. Hampaiden harjaaminen tällä tahnalla auttaa torjumaan bakteereja ja ikenien verenvuotoa.

Raakojen vihannesten pureskelu on yksi tehokkaimmista kumin korjaustoimenpiteistä ikenien verenvuodossa. Sinun tarvitsee vain pureskella raakoja vihanneksia, mikä lisää ikenien verenkiertoa ja puhdistaa myös hampaat. Vehnänruohon tai karpalomehun kulutus auttaa pyyhkimään bakteerit ikenistä.

Kynsi on yksi yleisimmistä kodin korjaustoimenpiteistä ikenien verenvuodossa. Voit pureskella sitä hitaasti tai pitää suussa. Kynsiöljyn hierominen ikenille on myös osoittautunut hyödylliseksi vuotavien ikenien hoidossa. Basilikan lehtiä pidetään yhtenä parhaista kumin korjaustoimenpiteistä ikenien verenvuodossa. Levitä vain basilikan lehtipasta ikeniin ja jätä se yön yli. Seuraavana päivänä huomaat, että vuotavat ikenesi paranevat osittain.

Yksi nopeimmista kumin korjaustoimenpiteistä ikenien verenvuodossa on vihreän teen käyttö. Vihreän teen nauttiminen tappaa bakteereita ja vähentää turvotusta. Voit myös kurlata vihreää teetä. Koska inkiväärillä on antibakteerisia ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, sitä voidaan käyttää tämän ikeniongelman hoitoon. Raasta vain inkivääriä ja hiero se ikeniin. Tämä parantaa infektion, turvotuksen ja kivun.

Hampaiden harjaamisen jälkeen tulee tapana hieroa ikeniä varovasti sormillasi. Tämä vahvistaa ikeniä ja stimuloi verenkiertoa. Yritä välttää rasvaisia ​​ja mausteisia ruokia. Vältä alkoholin käyttöä ja tupakointia. Tottele hammaslankaa jokaisen aterian jälkeen. Harjaa aina aterioiden jälkeen ja älä unohda käyttää vain pehmeää harjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *