Kuinka löytää asbestiasiamies

By | toukokuu 31, 2021

Jos sinä tai rakkaasi on diagnosoitu tai kuollut asbestoosin, mesoteliooman tai muun asbestiin liittyvän taudin seurauksena, sinun on kiireesti löydettävä asbestiasiamies, koska voit pystyä tekemään vaatimuksen. Asbestiin liittyvien sairauksien kehittyminen vie monta vuotta, ja siksi diagnoosin tekemiseen mennessä saatat olla yli oman valtion lakien salliman ajanjakson. Silti on äärimmäisen tärkeää löytää ja puhua asbestiasiamiehelle mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun lääkäri on tehnyt diagnoosin oikeudenkäynnin aloittamiseksi. Ajatus riitauttaa pitkä oikeudellinen taistelu saattaa tuntua pelottavalta, mutta monet asbestilakimiehet pystyvät neuvottelemaan tuomioistuimen ulkopuolisesta ratkaisusta varmistaen, että rakkaillesi ei aiheudu heikentäviä kustannuksia ja menetyksiä sairaudestasi.

Hyvän asbestiasiamiehen löytäminen voi joskus tuntua vaikealta tehtävältä. Asbestiin liittyviin sairauksiin ja kuolemiin liittyvien tapausten tiedetään saavan suuria taloudellisia maksuja, minkä vuoksi on välttämätöntä, että valitulla asbestiasiamiehellä on kokemusta ja pätevyyttä käsitellä asbestitapauksia.

Voit aloittaa tutkimuksen keskustelemalla perheen ja ystävien kanssa heidän tietämyksestään ja kokemuksestaan ​​asbestiasiamiehen kanssa. He saattavat myös tuntea jonkun, joka on samanlaisessa tilanteessa kuin sinun, joka voi pystyä ohjaamaan sinut hyvän asbestiasiamiehen luo tai tarjoamaan sinulle neuvoja. Toinen tapa löytää asbestiasiamies on etsiä Internetistä. On asbestitautiin liittyviä foorumeita, joissa ihmiset keskustelevat ja jakavat tietoja taudistaan ​​ja oikeudellisesta tilanteestaan. Monet asbestiasiamiehet mainostavat Internetissä. Hyvä paikka etsiä on asbestiasiamiehen hakemistossa. Löydät asbestiin liittyviin asioihin erikoistuneen lakimiehen maittain, osavaltioittain, alueittain ja kaupungeittain.

Kun olet valinnut asianajajan, ota yhteyttä häneen ja pyydä ilmainen konsultointi. Tämän kuulemisen avulla voit keskustella tapauksestasi, hinnoistasi ja yleensä ”mitata” sitä. Varmista, että keskustelet perusteellisesti maksurakenteesta, jotta laskun saapuessa ei tule ilkeitä yllätyksiä.

Asbestiasiamiehen valinnassa on esitettävä joitain erittäin tärkeitä kysymyksiä, jotka sinun on esitettävä itsellesi. Sinun on selvitettävä, kuinka paljon kokemusta heillä voi olla asbestiin liittyvien tapausten käsittelystä ja mikä on ollut valitusten onnistumisaste. Asbestiasiamiehelläsi voi olla muita henkilöitä, jotka ovat käyttäneet palveluitaan ja jotka ovat halukkaita toimittamaan asian heidän puolestaan. ”Vanhemmalla” yrityksellä, jolla on pitkäaikainen maine paikallisyhteisössä, voi olla etuja nuorempaan ”huippupistooliin” verrattuna, koska se on luonut luottamuksen, uskollisuuden ja kunnioituksen edustamiensa ihmisten keskuudessa eikä todennäköisesti mene pois kaupungista yöllä.

Asbestiasiamiehen uskottavuuden saaminen on ratkaisevan tärkeää. Onko asbestiasiamies vireillä tai käsitelläkö valituksia tai oikeusjuttuja? Näkyykö asianajajan valtakirjat avoimesti asiakkaiden nähtäväksi, ja jos ei, pyydä niitä näkemään? Jos valitset paikallisen asianajajan, kysy yhteisön jäseniltä asianajajan maineesta ja siitä, pidetäänkö häntä hyvin ikäisensä keskuudessa.

Kun puhut asianajajan kanssa, muista selvittää kuka käsittelee tapaustasi. Ei ole epätavallista tuntea olevansa hieman pelottunut puhuessaan asianajajan kanssa; loppujen lopuksi he näyttävät puhuvan eri kieltä kuin me kaikki. Puhu normaalilla sanavarastossasi; älä yritä puhua laillisesti. Jos et ymmärrä asianajajan sanomaa, pyydä aina selvennystä.

Kun olet päättänyt sopivan asianajajan käsittelemään tapaustasi, muista kuunnella tarkasti hänen neuvojaan. Älä keskustele asiasta avoimesti kenenkään muun kanssa asbesti asianajaja; tämä on yksi viisaimmista valinnoista, joita voit tehdä. Et halua vaikuttaa kielteisesti tapauksesi lopputulokseen näyttämällä olevan vaaraton keskustelu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *