Kuinka ratkaista kodin vakavimmat ongelmat

By | tammikuu 19, 2021

Asunnonomistajana huomaat nopeasti, että huollossa on jatkuvasti huolenaiheita. Jotkut asiat ovat helppoja ja niiden korjaaminen vie vain muutaman minuutin muutaman kuukauden välein. Muut projektit vievät kauemmin, mutta valmistumisen jälkeen sinun ei tarvitse huolehtia ongelmista vielä pitkään. On myös niitä hankkeita, joita vältät kuin rutto, koska ne ovat sotkuisia, likaisia ​​ja karkeita. Saatat toivoa, että ongelma katoaa tai että puolisosi ilmoittaa lopulta, että heillä on ollut tarpeeksi ja käsitellä ongelmaa yksin. Kuitenkin, jos annat näiden vakavien ongelmien jatkua liian kauan, sinulla on vielä suurempi sotku käsissäsi, mikä voi todella aiheuttaa vakavia vahinkoja kotiisi. Termiittien ongelmat ovat yksi esimerkki. Vikojen löytäminen kotiisi on todella inhottavaa, joten mitä nopeammin sinulla on hävittäjä ongelman käsittelemiseksi, sitä terveellisempi koti ja perhe ovat.

Toinen iso ongelma, josta voi lopulta tulla vaarallinen, on home. Hometta alkaa yksinkertaisesti, vain muutama kasvupiste kostealla, tuulettamattomalla alueella. Se kasvaa kuitenkin nopeasti ja voi saada kodin asukkaat tuntemaan olonsa pahaksi. Jos olet huomannut, että kodissasi on homeongelmia, on tärkeää kutsua ammattilaisia ​​huolehtimaan poistosta. Muotti voi olla huomaamaton, jos se jätetään koskemattomaksi, mutta kun aloitat sen työntämisen ympärille, itiöistä tulee ilmaa ja ne voivat vaikuttaa kaikkien kotisi asukkaiden hengitykseen.

Sama koskee asbestia, mutta asbestin hengittäminen on jopa vaarallisempaa kuin homeen hengittäminen. Asbestin itiöt voivat päästä ihmisen järjestelmään ja johtaa kuolettaviin sairauksiin ja aiheuttaa syöpää. Jos sinulla on asbestia kotona, voit jättää sen yksin. Joskus on vähemmän vaarallista antaa sen olla sitten yrittää siirtää sitä. On kuitenkin tärkeää tarkastella ongelmaa ammattimaisesti ja määrittää paras tapa lähestyä ongelmaa.

Toinen ongelma, joka voi olla melko vakava, on jätteiden kertyminen. Keskimääräinen asunnonomistaja tyhjentää roskakorinsa vähintään kerran viikossa, mutta jotkut ihmiset laiskastavat ja lykkäävät viikkoja. Ajan myötä roskat kertyvät ja sinulla on vakava ja inhottava ongelma käsissäsi. Jos olet laiminlyönyt roskat liian kauan, ryhdy ongelman korjaamiseen mahdollisimman pian. Mitä nopeammin poistat roskat asuinympäristöstäsi, sitä parempi.

Lopuksi, riippumatta siitä, kuinka eläinystävällinen kotisi on, saatat lopulta joutua onnettomuuteen eläinten ulkopuolella. Oravat joutuvat joskus liian lähelle lintujen voimajohtoja ja riitelevät kulkukissojen kanssa. Se voi olla epämiellyttävä työ, mutta mitä nopeammin päästä eroon kuolleesta eläimestä ulkotilassasi, sitä terveellisempi koti on. Ole varovainen käsitellessäsi villieläinten ruhoja ja varmista, että käytät aina käsineitä ja hävitä asianmukaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *