Kvalifikasjoner og ferdigheter som kreves for arbeid innen industriteknikk

Av | september 29, 2021

Jobber som industriingeniør

Å estimere produksjonskostnadene, lage en effektiv produktdesign, utvikle produksjonsstandarder, gjennomgå produksjonsplaner, delegere ansvar til arbeidere og fullføre produksjonen i tide er hovedoppgavene som utføres av en ingeniør.

Industriingeniøren bestemmer og kontrollerer kvalitetskontrollmålene og løser alle typer problemer som oppstår under produksjonsprosessen. Hovedfokuset er alltid på effektiv produksjon og kostnadsminimering. Den opprettholder også en oppdatering om prosjektets status, innkjøp, produksjon og produksjonsprosesser. I tillegg er design, layout og utkast til utstyr og materialer oppsummert av ham.

Nødvendige kvalifikasjoner

Mekanisk kunnskap er et aspekt uten hvilket en person ikke kan realisere drømmen om å ta en karriere innen industriteknikk. En grad i ingeniørfag sammen med kunnskap om industriell produksjon og teknologi er den viktigste kvalifikasjonen som kreves for en jobb som industriingeniør. En annen sans for design, beherskelse av det engelske språket og datakunnskaper er de andre kravene for å gjøre jobben som en industriell ingeniør.

Det er obligatorisk å ha en solid bakgrunn i matematikk, ettersom arbeidet innebærer anvendelse av regning, regning, algebra, geometri og statistikk. Jobbprofilen krever også beherskelse av prinsippene for ledelse og administrasjon som er de grunnleggende verktøyene for ressursallokering, produksjon og strategisk planlegging, og; koordinering og delegering av arbeidet.

Krav til ferdigheter

Evnen til å tenke logisk og kritisk hjelper industrielle ingeniører med å veie de forskjellige alternativene som er tilgjengelige og ta den beste avgjørelsen til fordel for effektiv produksjon. De bør også ha aktiv lytting og raske leseferdigheter for å ta de ønskede trinnene på sekunder. Rask beslutningstaking og gode tidsstyringsferdigheter gjør personen som gjør industriteknisk arbeid ganske genial.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *