Leukemia- ja verisyöpäpotilas on äskettäin evakuoinut Patnasta Vedantan ilma-ambulanssin toimesta

By | huhtikuu 25, 2021

Haluatko siirtää vakavan potilaan Patnasta kaikkialle maahan varaa yhtiömme Patna Air Ambulance Service, joka äskettäin siirsi verisyöpäpotilaan Patnasta CMC Velloreen, jossa ilma-aluksen ambulanssin sisäpuolella oli täydellinen terveysasetus, jotta se voi tarjota välitöntä ja hätäapua aina kun se on mahdollista tarvittiin? Tarjoimme hänelle sängyn sängyssä ja peer to peer -siirtopalvelun, kun saimme hänet Patnan sairaalasta ja siirrimme hänet CMC Velloren sairaalaan täysin turvallisesti.

Suurin osa syöpistä, joita kutsutaan myös hematologisiksi syöviksi, alkavat luuytimestä, jossa veri tuotetaan tai tuotetaan. Se tapahtuu, kun epänormaalit solut alkavat kasvaa hallitsematta, häiritsemällä normaalien verisolujen toimintaa, jotka taistelevat infektioita vastaan ​​ja tuottavat uusia verisoluja, jotka eivät ole hyviä terveelle henkilölle.

Mitä me todella teemme?

Varmistamme, että hoitohenkilökuntamme käyttäytyminen on kohteliasta ja herkkä potilasta ja hänen tukijoitaan kohtaan. Huolehdimme siitä, että koko matka tapahtuu vakaassa ympäristössä ilman, että potilaalle koituu ylimääräistä stressiä. Hoidamme kaikki oikeudelliset muodollisuudet, joihin sisältyy sairaan perheen auttaminen maksuna sairausvakuutusten kautta. Tarjoamme pitkän matkan kuljetuspalvelut vakavimmille ja kriittisimmille kolmen keskipitkän ambulanssipalvelumme yhdistelmällä. Maanpinnan tavoitteet saavutetaan erikoistuneiden pakettiautojen ja pakettiautojen ambulanssien avulla. Kaikki ambulanssimme on varustettu lääketieteellisillä työkaluilla ja laitteilla, joita käytetään potilaan terveyden säilyttämiseen ja seurantaan. Sykemittari, happivarastot, tuulettimet jne. Ne ovat aina läsnä ambulansseissamme toimivissa ja ajantasaisissa olosuhteissa. Patna Air Ambulance Services -yrityksessä pyrimme säilyttämään elämän ja lisäämään toivoa ihmisiin ahdistuksen aikana.

Palvelumme

Ilman ambulanssi– Ilman ambulanssi tietää yksimielisesti, ja sitä käytetään juuri hätätilanteessa, jolloin potilaiden olosuhteet muuttuvat huonommiksi ja tarvitsevat välittömästi kiireellistä lääketieteellistä apua.

Juna ambulanssi– Yleensä he sanovat; ei ole turvallista junalääketieteellistä laitosta vakavien potilaiden evakuoimiseksi kaupungista toiseen pitkiä matkoja. Mutta tarjoamme kaikki junan ambulanssin lääketieteelliset palvelut MD-lääkäreiden ja asiantuntijoiden avustajien kanssa, jotka hoitavat kunnolla potilaan ollessa ambulanssijunassa.

Maa-ambulanssi– Pohjimmiltaan ne ovat ambulanssipalveluja, joihin potilaat siirretään nelipyöräisillä ajoneuvoilla, joissa on ICU: n asetukset. sitä käytettiin potilaille lyhyillä etäisyyksillä ja potilaan viemiseen sairaalasta lentokentälle, sairaalasta asemalle ja päinvastoin.

Tarjoamme saman Ilma-ambulanssi Patna Delhissä On Ambulanssi Patnasta Delhiin kaikkien lääketieteellisten tilojen kanssa. Tarjoamme palveluitamme, jotka ovat hajallaan useille vaihtoehdoille, kaikki kilpailukykyisin ja luotettavin hinnoin. Palvelemme myös ihmisiä lähellä kaupunkia, jossa sairaanhoitopalveluja, sairaaloita ja lääkäreitä ei ole saatavilla ja jos saatavilla, ne eivät sovi. Olemme käytettävissä 24/67 tuntia täydellä lääketieteellisen tehohoidon kokoonpanolla ja pätevillä lääkäreillä, ja siirrämme potilasta lyhyessä ajassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *