Leukemian hoito vihreällä teellä?

By | huhtikuu 27, 2021

Krooninen lymfosyyttinen leukemia on yleisin leukemian alatyyppi Yhdysvalloissa. Se on tällä hetkellä parantumaton tauti. Toisin kuin useimmat muut syövät, joissa varhainen havaitseminen lisää potilaan paranemisen todennäköisyyttä, sytotoksisen kemoterapian hoito liittyy lisääntyneeseen toksisuuteen, mutta ei potilaan eloonjäämisen lisääntymiseen.

Tästä surullisesta tosiasiasta huolimatta on olemassa hyviä uutisia. Journal of Clinical Oncology -lehdessä julkaistu tutkimus osoitti, että ensimmäisen vaiheen tutkimuksessa kroonista lymfosyyttistä leukemiaa sairastavien potilaiden lymfosyytit vähenivät 33%: lla osallistujista. Näin tehdessään New Jerseyn osavaltion yliopiston syöpätutkijaryhmä loi positiivisen yhteyden vihreän teen ja potentiaalisen leukemiahoidon välillä.

Useat epidemiologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että vihreän teen kulutus vähentää syöpäriskiä. Lisäksi tee estää kasvaimen esiintymisen eläinmalleissa tuki sen kykyä häiritä taustalla olevia kasvainprosesseja, kuten angiogeneesiä ja tulehduksia.

Pillereissä oleva vihreä tee on vielä kaukana, ennen kuin elintarvike- ja lääkevirasto hyväksyy sen, että onkologisi määrää. Laskemalla vaiheen 2 ja vaiheen 3 tutkimukset, puhumme 4-5 vuotta ennen kaupallistamista, jos kaikki sujui hyvin. Enkä kata näiden pillereiden kustannuksia.

Maukas juoma, joka on valmistettu edullisista ainesosista, paikallisilta markkinoilta ostettu tee voi ohittaa monet näistä huolenaiheista. Loppujen lopuksi ruoka on ainoa lääke, jonka näytämme olevan tarpeeksi halukas ottamaan vähintään kolme kertaa päivässä.

Haluatko tietää enemmän vihreästä teestä, mene toimivaksi ruoka vihreä tee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *