Lopeta tupakointi: dominoefekti

By | tammikuu 21, 2021

Olen varma, että olemme kaikki nähneet hämmästyttävät dominot. Tuhannet dominot putoavat yksi kerrallaan luomaan upean kuvion.

Tupakoinnin domino- ja dominoefektin välillä on joitain tärkeitä eroja.

  1. Domino-näytöt ovat hyvin harkittuja ja ennustettavia tuloksia. Savukkeiden tupakointia ajatellaan harvoin, ja tulokset ovat erittäin arvaamattomia, ei siitä, kärsitkö, vaan siitä, kuinka kärsit ja kuinka kauan.

  2. Domino-näytöt ovat hauskoja, viihdyttäviä ja vaarattomia. Myrkyllisen savun hengittäminen voi tuntua jonkinlaiselta hauskalta, mutta se ei ole läheskään vaaraton.

Jokaisessa tupakoitsijassa on dominoefekti ja monia mahdollisia vaikutuksia, jotka riippuvat genetiikasta, epigeneettisyydestä (elämäntavan vaikutuksista geeneihisi), nykyisestä terveydentilasta ja tupakoitavan tupakan tyypistä sekä savustetut savukkeet.

Ilmeinen märkä polku on itse keuhkoissa. Keuhkot ovat hyvin monimutkaisia ​​eivätkä mikään kuin ilmapallot. Savu luo dominoefektin kaikkiin keuhkojen seinämiin ja verisuoniin. Kurkku on hyvin samanlainen. Keuhko- ja kurkusyöpä ovat lyhyimmät ketjut, molemmilla on kauheita tuloksia.

Keskitason domino-ketjut sisältävät sydänsairauden, ja pisin ketju olisi jalan amputointi, joka johtuu tupakoinnin diabeettisista komplikaatioista.

Mutta jopa kevyillä ketjuilla on silti seurauksia, tupakoit 20 kertaa päivässä 20 vuoden ajan ja olet imenyt 146000 savuketta. Taloudelliset kustannukset Australiassa ovat 125 000-138 000 dollaria riippuen siitä, miten ostat ne. Mitä olisit voinut tehdä kaikella rahalla?

Savu alkaa ja dominot alkavat pudota. Ketjun jatkuessa on hieman vaikeampaa hengittää. Pöydät ylös portaita ja ehkä lopetat urheilun tai suosikkiharrastusten harjoittamisen.

Kun enemmän dominoa putoaa, huomaat enemmän rintakipuja ja mahdollisesti keuhkoputkentulehdusta. Yskä pahenee aamulla ja aloitat liman yskimisen.

Eteneminen voi edetä emfyseemaan ja sitten keuhkosyövän pahimpaan diagnoosiin. Tämä ei todellakaan ole vanhojen kreikkalaisten domino, joka leikkii kahviloidensa ulkopuolella, tämä on elämän ja kuoleman domino.

Draama ja pelko syrjään, on vain huono idea tupakoida kaikilla tasoilla, joten kun ymmärrät sen, ratkaisu on käsillä. Edistynyt hypnoosi antaa sinulle parhaat mahdollisuudet luoda terveellinen dominoefekti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *