Lopeta tupakointi luonnon avulla

By | tammikuu 20, 2021

Tupakointi on erittäin vaarallista terveydelle. Useimmat tupakoitsijat kokevat, ettei ole mitään, mitä he eivät ole yrittäneet lopettaa. He eivät kuitenkaan välttämättä ole tietoisia monista käytettävissä olevista luonnollisista keinoista, joita muut ovat käyttäneet lopettaakseen tämän erittäin tuhoavan tapan. Tupakoinnin lopettaminen on mahdollista, jos suunnittelet suunnitelman, puhdistat ja tuet kehoa ja käytät luonnollisia menetelmiä nikotiinihalun hillitsemiseksi.

Suurin osa, ellei kaikki, yhdysvaltalaisten mielestä tupakointi on epäterveellistä. Miksi ihmiset tupakoivat sitten? Vastaus on nikotiinin riippuvuutta aiheuttava luonne. Yli 80% tupakoitsijoista haluaa lopettaa ja aikoo lopettaa ennemmin tai myöhemmin. Jopa heroiiniriippuvaiset myöntävät, että nikotiini on todellakin vaikein huume, josta päästä eroon. (Haas, s. 964)

Lähes kolmasosa haimasyövän tapauksista johtuu tupakoinnista. Suurin osa keuhkosyövistä johtuu tupakoinnista. (Tupakoitsijat kärsivät viisi – kymmenen kertaa todennäköisemmin keuhkosyöpään kuin tupakoimattomat.) Mitä enemmän savukkeita poltat päivässä ja mitä aikaisemmin aloitit tupakoinnin, sitä suurempi on keuhkosyövän riski.

Tupakoitsijoiden lapsilla on lisääntynyt vauvan äkillisen kuoleman oireyhtymän, hengitystieinfektioiden ja keuhkosyövän riski.

”Tupakoitsijoiden lapsilla on paljon suurempi astman, keuhkoputkentulehduksen, vilustumisen ja korvatulehdusten ilmaantuvuus ja vakavuus. Heillä on myös heikentynyt keuhkojen kehitys ja vähentyneet keuhkofunktiotestit.” American Journal of Public Health, s. 209, helmikuu 1989)

Jos syöt tasapainoista ruokavaliota, juot runsaasti puhdasta vettä ja otat vitamiinilisän päivittäin, saatat tuntea olosi terveeksi. Jos kuitenkin tupakoit, tämä ei yleensä ole asia. Voimakkaat tupakoitsijat eivät hyödy suuresti terveellisestä ruokavaliosta. Veren C-vitamiinipitoisuus on tupakoitsijoilla paljon alhaisempi. Sinkki, A-vitamiini ja foolihappo kuluvat usein tupakoitsijoiden kehossa.

Nyt kun olemme käsitelleet vain joitain tupakoinnin kielteisiä vaikutuksia kehoon, selvitetään, miten lopettaa – ja ilman huumeita! Saattaa yllättää, että on olemassa tapa vapauttaa itsesi tästä kamalasta riippuvuudesta käyttämättä reseptilääkkeitä apua.

Katsotaan nyt joitain ideoita siitä, miten lopettaa todella.

Oletko yrittänyt lopettaa aiemmin ja epäonnistunut? Lopettitko jonkin aikaa ja aloitit sitten uudelleen? Saatat tuntea sen, koska olet yrittänyt ja epäonnistunut, mikä osoittaa, että et voi lopettaa. Näin ei kuitenkaan ole. Itse asiassa saat pisteitä joka kerta, kun yrität lopettaa. Olet väistämättä oppinut jotain joka kerta, kun yrität, mikä tuo sinut paljon lähemmäksi menestyksen lopettamista. Useimmat lopettajat eivät tehneet sitä ensimmäisellä yrityksellä. Joten ajattele sitä ”harjoittelusi” juoksuna! (3)

Suurin osa tupakoinnin lopettamissuunnitelmastasi on selvittää, mitä toimenpiteitä käytät, kun tupakointihalu osuu. Yritä välttää olemasta muiden tupakoitsijoiden kanssa. Opi joitain syvähengitysharjoituksia, joita voit käyttää stressin vähentämiseen. Liikunta on myös hyvä tapa vähentää stressiä ja pitää itsesi kiireisenä.

Harkittavaa, kun olet päättänyt lopettaa tupakoinnin, on miten päästä eroon myrkkyistä kehosta. Yksi teoria on, että monet riippuvuudet ovat peräisin maksasta. Maksan puhdistus ja vieroitus ovat ratkaiseva ensimmäinen askel päästä eroon näistä riippuvuuksista. Maksan detoksifikaatio vähentää nikotiinihalua. (ESP, s.279)

Voit käyttää echinaceaa poistamaan nikotiinia imusuonista ja keuhkoista. C-vitamiini on erinomainen myrkyllisten aineiden kelaattori kehossa. (Tämä tarkoittaa, että se ”tarttuu” rikkomuksiin ja huuhtelee heidät roskijärjestelmän läpi). Tavallinen C-annos on 1000 mg neljä kertaa päivässä. N-asetyylikysteiini 1000 mg, kaksi annosta glutamiinia 1000 mg, neljä ilta-esikkoöljykapselia ja 20 Sun Wellness Chlorella -tablettia ovat hyvä hoito nikotiinitoksisuuden poistamiseksi kehosta. (Sivu s.548)

Detox-jakson aikana on tärkeää lopettaa ”himoa pahentavien roskaruokien ja sokerin välttäminen” (sivu s.548). Ginseng voi auttaa normalisoimaan sokerihalut, kuten stevia, steviosidi tai FOS. Mineraalien jäämillä ja mineraalien puutteilla voi olla merkitystä joissakin riippuvuuksissa. Magnesium, kalium, kalsium ja sinkki tulisi sisällyttää ruokavalioon yrittäessään lopettaa tupakointi. (ESP, s.279)

Suurin huolenaihe tupakoinnin lopettamisessa on mielihalu! On monia valintoja, kun on kyse tästä ongelmasta. Eteeriset öljyt, vitamiinit ja yrttiteet kuuluvat kaikki ”himojen” luokan luetteloon.

Elimistössä emäksisyyttä edistävän ruokavalion syömisen sanotaan vähentävän tupakanhimoa. Voit rauhoittaa hermojasi kokeilemalla Magnesiumia 800 mg päivässä, Stress B -kompleksia 100 mg päivässä, Valerian- / villisalaattipisaroita vedessä. (Sivu, s.548) Young Living Essential Oils tarjoaa sekoitusta nimeltä ”Peace and Calming”, jota jotkut ihmiset ovat kertoneet tarvitsevansa lopettamisjaksonsa aikana.

Kynsiöljyn on myös todettu olevan erittäin tehokas sodassa nikotiinihimoa vastaan. Teoksessa Stanley Burrough & # 146; s & # 147; Master puhdistusaine & # 148; kirjassa lukee ”Niille, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin, laita pieni määrä (neilikkaöljyä) sormellesi – laita se kielesi takaosaan ja menetät heti halun tupakoida. . Piparminttuöljyn on myös ilmoitettu olevan tehokas. Napin kielelle on kaikki mitä tarvitaan, samalla tavalla kuin kynsiöljyä.

Yksilölliset öljyt, joista voi olla apua tupakoinnin lopettamisessa, ovat neilikan ja piparmintun lisäksi kaneli ja muskottipähkinä. Muita riippuvuutta aiheuttavan käyttäytymisen vähentämiseen suositeltuja öljysekoituksia ovat Harmony, Varkaat, Exodus II, Rauha ja rauhoittaminen, JuvaCleanse ja JuvaFlex. Ne voidaan hengittää tai levittää suoraan, levittää paikallisesti temppeleihin ja / tai kaulan takaosaan neljä kertaa päivässä tai käyttää lämpimänä pakkauksena maksaan.

Tupakoinnin lopettaminen ei ole helppo tehtävä. Kuitenkin, jos annat kehollesi oikeat työkalut, voit korjata tupakoinnin aiheuttamat vahingot, vähentää himoasi ja voit lopettaa! Kokeile joitain näistä yksinkertaisista, luonnollisista ja tehokkaista avustajista. Luonto on paras lääke, joten usko itseesi ja katso sen tapahtuvan !!

Joitakin resursseja ihmisille, jotka haluavat lisätietoja:

Young Livingin eteeriset öljyt, [http://www.fragrantfamily.com/sadiesgift]

Allen Carrin Easyway-tilaukset http://www.half.com tai http://www.amazon.com

American Lung Association, [http://www.alamn.org] (napsauta sitten & # 147; lopeta tupakointi & # 148;)

Sitoutuneet lopettajat, http://www.committedquitters.com

National Cancer Institute, http://www.smokefree.gov

Lopeta tupakointikeskus, http://www.stopsmokingcenter.net

Stanley Burroughsin Master Cleanser, tilaa a http://www.half.com tai http://www.amazon.com

Bibliografia:

1. Haas, Elson. Pysy terveenä ravitsemuksella. Berkeley: Taivaallinen taide, 1992.

2. Essential Science Publishing (2004). Essential Oil Desk Reference, 3. painos, http://www.essentialscience.net

3. American Lung Association Quiting For Life Brochure, 2003

4. Linda Page, Ph.D. Healthy Healing: A Guide to Self-Healing for All, 12. painos. Healthy Healing, Inc., 2004

5. Haettu 4. maaliskuuta 2005 alkaen http://www.getoutraged.com/facts_top_pg2.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *