Mesoteliooma – ayurvedinen yrttihoito

By | marraskuu 29, 2020

Mesoteliooma on harvinainen syöpämuoto, joka kehittyy suojaavasta vuorauksesta, joka peittää kehon sisäelimet, kuten keuhkot, vatsaontelon ja sydämen. Ympäristön tai työperäisen altistumisen asbestille uskotaan olevan tämän sairauden ensisijainen syy. Pahanlaatuisen mesoteliooman yleisin esiintyminen on keuhkoja peittävässä keuhkopussissa. Yleisiä oireita ovat hengityksen vinkuminen, rintakipu, nesteen kerääminen keuhkopussissa ja yleiset oireet, kuten laihtuminen. Tämän tilan diagnoosi tehdään yleensä rintakehän röntgenkuvauksen, rintakehän CT-skannauksen ja keuhkopussin biopsian avulla. Mesoteliooman oireet ilmenevät lähes 20-50 vuotta asbestialtistuksen jälkeen. Syöpä voi levitä muihin kehon osiin ja aiheuttaa erilaisia ​​paikallisia oireita. Tämän tilan nykyaikainen hallinta sisältää leikkauksen, kemoterapian ja sädehoidon tai näiden hoitomuotojen yhdistelmän; kokonaistulokset ovat kuitenkin melko heikot myös yhdistetyllä hoidolla. Selviytyminen tämän tilan vahvistetun diagnoosin jälkeen on keskimäärin 1-2 vuotta. Asbestialtistuksella voi olla lääketieteellisiä vaikutuksia, ja tämä ehto liittyy yleensä oikeusjuttuihin, joissa vaaditaan korvausta sairaudesta.

Mesoteliooman ayurvedisen kasviperäisen hoidon tarkoituksena on parantaa syöpää, estää sen leviämistä muihin kehon osiin ja parantaa kokonaiselossaoloa. Ayurvedic yrttihoito voidaan yhdistää myös nykyaikaiseen hoitoon, kuten leikkaukseen, kemoterapiaan ja sädehoitoon. Mesoteliooman aggressiivisen luonteen vuoksi ayurveda-yrttihoito on aloitettava mahdollisimman pian. Ayurvedisia lääkekasveja on annettava suurina annoksina ja pitkiä aikoja tämän tilan hallitsemiseksi. Koska tämän taudin yleisin esiintyminen on keuhkoja peittävässä keuhkopussissa, kasviperäisiä lääkkeitä, joilla on erityinen affiniteetti keuhkoihin ja pleuraan, käytetään tämän sairauden hoidon tukipilareina. Lisäksi kasviperäisiä lääkkeitä käytetään myös mesoteliooman hoidossa, jolla on erityinen vaikutus verikudokseen. Lääkkeitä käytetään myös estämään tämän tilan leviäminen veren ja imusolmukkeiden kautta. Lääkkeillä, jotka ovat kaikkein hyödyllisimpiä tämän tilan hoidossa, on sekä tulehdusta että syöpää. Tällaisten lääkkeiden käyttö auttaa siten hallitsemaan tulehdusta, infektioita sekä syöpäsolujen tappamista ja poistamista.

Edellä mainitun hoidon lisäksi ayurvedisia kasviperäisiä immunomoduloivia aineita käytetään myös suurina annoksina vahvistamaan sairastuneen henkilön immuunijärjestelmää syövän torjunnassa ja johtamaan sairauden täydelliseen remissioon. Vahva immuunijärjestelmä auttaa myös ylläpitämään yksilön voimaa ja tuo voiman ja elinvoiman tunteen. Taudin esiintymisestä riippuen oireenmukaista hoitoa annetaan myös oireille, kuten rintainfektio, kuume, hemoptysis, pneumothorax ja mätä muodostuminen keuhkopussinesteessä. Yrttilääkkeitä tulisi antaa myös kuolleiden syöpäsolujen, toksiinien ja roskien poistamiseksi hoidossa ruoansulatuskanavan tai munuaisten kautta. Mesoteliooman hoidossa hyödyllisiä lääkkeitä ovat Kantakari (Solanum indicum), Manjishtha (Rubia cordifolia), Saariva (Hemidesmus indicus), Guduchi (Tinospora cordifolia), Gokshur (Tribulus terrestris), Amalaki (Emblica officinalis), Kanchnar Gugghamanjulu.

Useimmat mesotelioomaa sairastavat ihmiset tarvitsevat aggressiivisen ayurvedisen kasviperäisen hoidon noin 12-15 kuukauden ajan tilan kattavaan hallintaan ja merkittävästi selviytymisasteen parantamiseen. Ayurvedisella kasviperäisellä hoidolla on siis merkittävä vaikutus mesoteliooman hoitoon ja hoitoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *