Mesotelioomalain ratkaisut

By | heinäkuu 16, 2021

Mesoteliooma on harvinainen syöpämuoto, joka kehittyy altistumisesta asbestille. Asbestia pidetään yhtenä vaarallisimmista ja tappavimmista myrkyllisistä aineista. Varhaisvaiheen oireet eivät osoita tautia, koska varhaisvaiheessa tauti on epäspesifinen sekä potilaille että heidän lääkäreilleen. Potilaan elämää voidaan kuitenkin pidentää, jos tauti diagnosoidaan oikeaan aikaan. Henkilö, jolla on tauti, tai joku hänen perheenjäsenistään voi hakea korvausta mesotelioomaa koskevassa oikeusjutussa.

Asbestille altistunut henkilö voi vaatia korvausta asbestiyhtiöltä taloudellisena takuuna perheensä tulevaisuuden tarpeiden tyydyttämiseksi. Nämä potilaat saavat korvausta useista syistä. Potilas altistuu usein asbestille tietämättä tälle vaaralliselle materiaalille ominaisesta vaarasta. Toinen tärkeä syy mesotelioomalle on taudin luonne. Asbestille altistuneella potilaalla on vain vähän mahdollisuuksia selviytyä. Korvaus on suoritettava nopeasti mesoteliooman, kuolemaan johtavan taudin, kuolemaan johtavan luonteen vuoksi.

Oikeusapua on kaksi luokkaa. Ensimmäinen luokka on henkilövahinko, jossa potilas on edelleen olemassa; tai tappaja, jossa mesotelioomaa sairastanut henkilö on jo kuollut ja yksi perheenjäsenistä hakee korvausta. On erittäin tärkeää, että potilaalla on kaikki tarvittavat sairauteen liittyvät asiakirjat, kuten työhistoria, altistumisajat, tiedot kollegoista, diagnostiset raportit, ennuste ja muut mesotelioomaan liittyvät tiedot.

Asianajajallesi annetut oikeat ja täydelliset tiedot auttavat sinua saamaan korvauksen melko helposti. Lääkemääräys on tärkeä asia, jota on noudatettava huolellisesti. Lisäkorvauspyyntö on tehtävä lyhyessä ajassa. Korvauksen hakuaika vaihtelee yhdestä kolmeen vuoteen valtiostasi riippuen. Asiantuntija-asianajaja voi auttaa sinua vaatimaan oikeudenmukaista ja suurinta korvausta perheellesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *