Mesotelioomalaki on olemassa potilaan laillisten oikeuksien myöntämiseksi

By | heinäkuu 17, 2021

Aina milloin tahansa elämän tai ammatin hetkellä ihmiseltä riistetään hänen oikeudet tai oikeutettu pyyntö, niin kaikissa maailman maissa ja kansalaisyhteiskunnissa on käytettävä erityistä lakia. Laki on ainoa tapa panna toimeen köyhien oikeus. Se ei ole poikkeus mesotelioomapotilaiden tapauksessa. Laillisen oikeutesi noudattamiseksi on mesotelioomalaki. Ihmiskehossa useat elimet on peitetty ohuella, osittain läpinäkyvällä kerroksella, jota lääketieteessä kutsutaan mesotelioomaksi. Pitkäaikaisen pölyhiukkasille altistumisen vuoksi mesoteliiniin vaikuttavat infektiot, jotka usein johtavat pahanlaatuiseen karsinoomaan. Yksinkertaisesti sanottuna mesoteliooma on mesotelion syöpä. Teollisuudessa, johon liittyy suuria määriä pölypäästöjä osana valmistusprosessia, heidän on toimitettava työntekijöilleen suojavarusteet ja vaatteet Mesothelioma Act -lain nojalla.

Monilla teollisuudenaloilla, joissa pölypäästöt ovat osa tuotantoprosessia, työntekijät on varustettu huonolaatuisilla pölyvaatteilla tai heillä ei ole lainkaan vaatteita. Vähitellen he altistuvat pölylle ja sopeutuvat keuhkosairauksiin pölyisen ilman hengittämisen vuoksi. Tällaiset sairaudet pääsevät usein keuhkoja ympäröivän mesoteelikerroksen syöpään. Valitettavasti tässä vaiheessa työntekijästä tulee hyödytön yritykselle, koska hän ei enää pysty jatkamaan raskasta työtä sydämen heikkouden vuoksi. Jos hän pyytää yritykseltä korvausta tuskallisesta elämästä, pyyntö yksinkertaisesti hylätään, eikä hän jätä minnekään.

Tällaisessa tilanteessa mesotelioomaa käyttävästä asianajajasta tulee erittäin hyödyllinen vaikutusvallan saaneelle työntekijälle oikeudenmukaisella korvauksella. Mesotelioomaa edustava asianajaja päättää tapauksen sisällöstä, tutkii työntekijän altistumisen koko pölylle ja ryhtyy asianmukaisiin oikeudellisiin toimiin korvauksen hakemiseksi. Mesotelioomaa käyttävä asianajaja voi usein palkata yksityisen tutkijan selvittämään sairastuneen työntekijän historiasta ja väitetystä pölyaltistuksesta. Mutta koko prosessin aikana mesotelioomalaki sallii työntekijän olla maksamatta yhtä penniäkään mesotelioomaa edustavalle asianajajalle, kunnes korvaus on myönnetty. Siinä tapauksessa, että otamme kaikki vaikeudet ja vaikeudet mesoteliooma-asianajajalta, tapaus menetetään, mesotelioomalaki sallii sairastuneen työntekijän olla maksamatta yhtä penniäkään. Itse asiassa mesotelioomaviranomainen perii palkkion normaalissa käytännössä prosenttiosuutena korvauksen määrästä. Tietysti, kun korvausta ei ole, kyse ei ole edes verojen maksamisesta. Koska asian jättämisessä on vanhentumisaika, on aina suositeltavaa löytää mesoteliooma-asianajaja, ennen kuin on liian myöhäistä ja sen vuoksi on määrättävä tapauksen käsittelyyn.

Kuten ihmissivilisaation historiassa on nähty monta kertaa missä tahansa kehittyneessä maassa, laeilla on tärkeä rooli kansalaistensa koskemattomuuden ja oikeuksien pitämisessä, Mesotelioomalaki tekee saman asian tekemällä siitä työkalun oikeudenmukaisuuden toteuttamiseksi kaikille niille, jotka kärsivät, kärsivät, jäävät köyhtyneiksi ja kohtalon armoilla. Tämän mesotelioomalain mukaan työntekijä voi asianajajan avulla vaatia oikeutettua vaatimusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *