Myrkylliset kemikaalit – 10 amerikkalaista

By | 10 tammikuun, 2021

Äskettäin otettiin verinäytteet 10 yksilöltä ja lähetettiin laboratorioon analysointia varten. Näytteistä testattiin erityisesti myrkyllisiä kemiallisia epäpuhtauksia, torjunta-aineita ja teollisuuskemikaaleja. Osa näistä myrkyllisistä ainesosista tuli kosmeettisista valmisteista. Mielenkiintoisempaa tässä tutkimuksessa on, että tutkijat ovat tutkineet ilman, veden ja maamme pilaantumista vuosikymmenien ajan, mutta vasta äskettäin ovat tutkineet sitä ihmisillä.

Näiden 10 amerikkalaisen testin tulokset olivat aivan hämmästyttäviä.

Löydettiin 287 kemikaalia, joista keskimäärin 200 henkilöä kohden;

· Luokittain oli 28 jätetuotetta, dioksiinia, kemikaaleja, jotka tavallisesti saatiin savustuksista tai ilmasta;

47 tuli oletetusti kulutetuista kulutustuotteista;

212 oli teollisuuskemikaaleja, jotka oli kielletty yli 30 vuotta sitten.

Näiden tutkimusten ongelma on, että kukaan kymmenestä amerikkalaisesta ei ollut tehdas- tai maatyöntekijä. Joten miten nämä 10 henkilöä altistettiin näille mahdollisesti myrkyllisille kemikaaleille? Totuus on, että näistä 10: stä ei tiedetty paljoakaan, koska itse asiassa kyseiset 10 olivat FETI, ja tiedämme tämän:

Joka päivä noin 300 litraa verta virtaa sikiöön raskaana olevalta äidiltä;

Usko, että Placenta suodattaa myrkylliset kemikaalit, ei yksinkertaisesti ole totta;

Naiset käyttävät keskimäärin 12 henkilökohtaista hoitotuotetta päivässä ja altistuvat yli 160 ainesosalle, joista osa on myrkyllisiä;

Teollinen saastuminen alkaa siis kohdusta;

Löydettyjen kemikaalien 134 tiedetään aiheuttavan syöpää;

151 aiheuttaa syntymävikoja;

154 liittyvät hormonaalisiin puutteisiin;

186 voi aiheuttaa hedelmättömyyttä;

130 on myrkyllisiä immuunijärjestelmälle;

158 oli neurotoksiineja, eli lyijy, PCB: t ja elohopea, joilla voi olla syvällisiä vaikutuksia älykkyyteen ja motorisiin taitoihin

Kemianteollisuuden mukaan huolestuttamiseen ei ole syytä, koska annokset ovat pieniä, mitattuna miljardisosina, ja siksi turvallisia. Tämä saattaa herättää kysymyksen siitä, voiko yksi miljardiosa aiheuttaa vahinkoa? Vastaus on yhtä hälyttävä. Harkitse näitä tosielämän tilastoja:

Albuterolin, jota monet käyttävät astmakohtausten pysäyttämiseen, teho on 2,1 miljardia osaa annosta kohti;

Masennuslääkkeenä käytetyn Paxilin teho on 30 miljardia osaa annosta kohti;

Cialis, jolla voidaan sanoa olevan syvällisiä terapeuttisia vaikutuksia, on tehokas 36 tunnin ajan annoksella 30 miljardia osaa / annos;

Nuvaring, jota käytetään syntyvyyden hallintaan, on tehokas 0,035 miljardia osaa per annos.

Päätelmä: Pienet annokset ovat tärkeitä!

Vuosikymmenien altistuminen on aiheuttanut hiljaisen pandemian maassamme, koska sairauksia ja vaivoja on lisääntynyt, mitä ei voida selittää pelkästään tiede ja genetiikka:

Lasten aivosyövän kasvu 57%;

Yhdellä 150 lapsesta on autismi;

Lasten lymfosyyttisen leukemian kasvu 84% vuosina 1975-2002;

Samana ajanjaksona tila, joka tunnetaan nimellä Hypospadias (peniksen synnynnäinen vika, jolloin virtsaputki ei tule ulos, vaan jossain muualla kehossa ja vaatii leikkausta), on kaksinkertaistunut;

7,3 miljoonalla yhdysvaltalaisella pariskunnalla, mikä on 20 prosentin kasvu viime vuosikymmenen aikana, on vaikeuksia tulla raskaaksi tai kantaa raskaus määräaikaan;

Miehillä siittiöiden määrä laskee 1% vuodessa Yhdysvalloissa ja Pohjois-Euroopassa;

Yksi kolmesta naisesta saa rintasyövän;

Yksi kahdesta miehestä kehittää jonkinlaista syöpää.

Aikaisemmista kosmeettisten valmisteiden myrkyllisiä ainesosia koskevista artikkeleistani sinun pitäisi jo tietää, että kosmetiikkateollisuus on itsesääntelyä, mikä tarkoittaa, että jos kosmetiikkavalmistaja väittää tuotteensa olevan turvallinen, se voi mennä markkinoille ilman ennakkotestausta ja hyväksyä sen turvallinen tuote. FDA ei tee markkinointia edeltäviä testejä ja hyväksyy valmistajan sanallaan.

Kysymykseksi tulee, mitä voidaan tehdä tämän terveysvaaran torjumiseksi. Elämän on jatkuttava, eikä hänen voida odottaa elävän pelossa kaikkea, mikä laitetaan ruumiimme tai sen päälle. No, vuonna 1976 hyväksyttiin laki, joka tunnetaan nimellä myrkyllisten aineiden valvontalaki (TSCA). Tämän lain myötä syntyi 62 000 nykyistä teollisuuskemikaalia ja 700 – 1000 uutta kemikaalia lisätään vuosittain. Näiden kemikaalien oletetaan olevan turvallisia, koska kunkin kemikaalin valmistajalle ei aseteta vaatimuksia niiden turvallisuuden osoittamiseksi. TSCA käyttää kuitenkin ympäristönsuojeluvirastoa (EPA) prosessin hallinnassa. Tässä ovat tulokset:

· 34 vuoden aikana teollisuuskemikaalien luettelo on kasvanut yli 80 000: een;

80% näistä EPA: lle toimitetuista kemikaaleista hyväksytään kolmen viikon kuluessa;

Vain 5 kemikaalia on kielletty 34 vuoden aikana, ja yksi niistä, tunnettu syöpää aiheuttava kemikaali, nimeltään asbesti, on kumonnut yksi oikeusjärjestelmän tuomioistuimista, koska tuomioistuin katsoi, että 10 vuoden tutkimuksen ja 45 000 sivun jälkeen EPA-dokumentaatio ei ollut osoittanut varmuudella TSCA: ta koskevista säännöistä, että asbesti aiheuttaa syöpää.

Kaiken tämän loppupää on, että TSCA on vanhentunut ja sitä on muutettava. Seuraava artikkelini käsittelee sitä, mitä Washingtonissa on tehty tämän kauhean terveystilanteen käsittelemiseksi, jonka veremme myrkylliset ainesosat mahdollisesti aiheuttavat, mutta älä pidä hengitystäsi, sillä jos EPA: n kesti 34 vuotta vain neljän kemikaalin kieltäminen, Voidaan vain kuvitella, mitä tarvitaan tämän vuoren, tähän mennessä yli 80 000 kemikaalin, siirtämiseen lastemme ja lastemme suojelemiseksi. Kosmetiikkateollisuudella on tärkeä rooli terveysriskeissä, koska kosmeettisissa valmisteissa on monia myrkyllisiä ainesosia, jotka löytävät tiensä sikiöön raskaana olevan äidin verenkierrosta napanuoran kautta suoraan sikiöön.

Yllä olevien ympäristötyöryhmän ja hallituksemme 26. helmikuuta 2009 järjestämissä kuulemistilaisuuksissa toimittamien yllä olevien tilastojen avulla voit varmasti olla varma turvallisista, myrkyttömistä kosmeettisista valmisteista vain etsimällä, etsimällä ja ostamalla vain sertifioituja luomukosmeetteja. Säiliöiden sertifiointileimat ja logot voivat itse tunnistaa nämä tuotteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *