Nuclei sarkoma, syövän paha

By | 11 tammikuun, 2021

”Potilaat, joilla on erityyppinen syöpä, on parantunut lääkkeiden käytöstä!”

Kuten tiedämme, vuonna 1930 ”Keuhkosyöpä oli harvinainen sairaus … 1970-luvulla tapahtui dramaattinen muutos: keuhkosyövästä oli tullut johtava syöpäkuolemien syy miesten keskuudessa Amerikan yhdysvalloissa. Amerikka! ”

”Tutkijat toivovat, että kemo parantaa tulevaisuudessa monia syöpiä!”

Solujen hallitsematon kasvu ja leviäminen elimistössä tunnetaan usein nimellä ”syöpä”. Mikroskoopin alla tummina tunnetut mustat pisteviivat solut tunnistetaan syöpäsoluiksi. Tämä identiteetti määritellään suhteessa terveisiin eläviin soluihin, jotka ovat pieniä (mustia pisteitä) ja joiden ympärillä on seinämäinen kehä. Suurissa mustapistetyissä sydämissä ei ole tällaista seinää.

Näitä hyökkääviä soluja voi esiintyä kaikentyyppisissä eläimissä ja kasveissa. Tässä esityksessä keskitymme lähinnä syövän tarkasteluun ja keskittymiseen ihmiskuntaan sekä todelliseen uhkaan terveydellemme ja elämäämme.

Solunjakoprosessi menee käsistä syövän hyökkäysprosessin aikana, kun solumuotoja tuotetaan jatkuvasti, paljon enemmän kuin on välttämätöntä. Tilanteen pahentamiseksi nämä tarpeettomat solut tuottavat jatkuvasti enemmän tarpeetonta (tai tälle aineelle haluttua) solukudosta. Vaikka nämä uudet ”villisolut” jakautuvat jatkuvasti, niillä on tapana muodostaa yhä suurempia massoja uutta kudosta … Nämä tunnistetaan kasvaimiksi.

Kaikki syövät eivät ole haitallisia tai hengenvaarallisia. Jotkut näistä ”kasvaimista” ovat hyvänlaatuisia. Vaikka niistä ei ole hyötyä keholle, ne voivat helposti häiritä sen normaalia toimintaa. Tämän tyyppisiä kasvaimia ympäröi yleensä ”ihon kaltainen” kalvo, joka rajoittaa niiden kasvua estäen tunkeutuvien solujen leviämisen kehon muille alueille. Tappajasoluja, joita kutsutaan ”pahanlaatuisiksi”, ei ole … Niissä ei ole seiniä, jotka pidättelevät niitä, estäen niitä leviämästä muille kehon alueille tai alueille. Ne tunkeutuvat kaikkeen normaaliin solukudokseen – ne kasvavat ja leviävät nopeasti tunkeutuen, hallitsevat ja tuhoavat kaiken normaalin solukudoksen – nämä hirviöt ovat myös kasvaimia – NÄMÄ Hirviöt ovat syöpää!

Syöpä voi esiintyä minkä tahansa tyyppisissä elävissä soluissa. Koska ”solukudoksia” on monen tyyppisiä, yksin ihmiskategoriassa on yli sata erilaista solukudosta … joten syöpäsolutyyppejä voi olla useampi kuin yksi. Lyhyesti sanottuna ”Syöpä ei ole sairaus, mutta suuri sairauksien perhe!”

Ihmiskeho koostuu monista erityyppisistä solukudoksista. Jokainen näistä koostuu itse tai sisältää monia muita erityyppisiä solukudoksia. Monet näistä soluista jakautuvat jatkuvasti, jolloin keho voi tehdä enemmän itse, mikä selittää miksi nuoret ihmiset kasvavat; koska ruumis korjaa itsensä; ja kuluneiden kankaiden korvaaminen jne.

Neljä päätyyppiä syöpää kutsutaan:

”Karsinoomat”, ”Sarcomas”, ”Leukemias” ja ”Lymfoomat”.

Moniin ihosyöpätyyppeihin voidaan viitata ”karsinoomina” tai ihosyöpinä. Tunnistetaan ihmisten ja eläinten keuhkojen, vatsan, sisäelinten, rauhasten ja / tai ylemmän ja alemman suoliston ihomaisilla vuorauksilla.

Sidekudos, kuten luu, rusto ja rasva, hyökkää syöpään, joka tunnetaan nimellä ”sarkooma”.

Tämä on syöpätyyppi, joka hyökkäsi yhdeksänvuotias veljentytärni.

Luuydinsoluja sisältävät syövät ovat ”leukemia”.

”Lymfooma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *