Onko kotisi saanut tartunnan tällä syöpämyrkyllä?

By | 13 tammikuun, 2021

Tiesitkö, että radoni on toiseksi suurin keuhkosyövän syy tupakoinnin lisäksi? Tämä on hyvin huolestuttavaa, koska Amerikassa on tällä hetkellä tuhansia, ellei miljoonia, ihmisiä, jotka elävät tämän myrkyllisen kemikaalin kanssa. Se löytyy mistä tahansa infrastruktuurista, mukaan lukien kodit, koulut ja toimistot. Tämä on huolestuttavaa naturopaattisen lääketieteen yhteisössä eri puolilla maata.

Ympäristönsuojeluviraston mukaan yhdellä 15 kodista on vaarallinen radonpitoisuus. Tämä on vieläkin korkeampi Utahissa, suhteessa joka kolmas koti testattiin vaarallisella radonpitoisuudella. Kuinka paha on elää näissä olosuhteissa? Huntsman Cancer Institute -yliopiston tohtori Wallace Akerleyn mukaan se olisi kuin tupakoida pakkaus tai kaksi savuketta päivässä.

Outoa on, että kodeissa voi vaihdella suuresti radonitasoja, vaikka ne olisivatkin lähellä toisiaan.

Muita huolenaiheita ovat Iowa ja Pennsylvanian Appalakkien vuoret. Näillä on korkeat ympäristön radonipitoisuudet. Mallow-niminen kaupunki Irlannissa tunnetaan maailmanlaajuisesti korkeimmasta luonnollisesta radonpitoisuudesta.

Tämä on hiljainen tappaja, joka aiheuttaa seitsemän kertaa enemmän kuolemia kuin kotipalot. Valitettavasti monet ihmiset eivät ole tietoisia tästä piilotetusta uhasta eivätkä koskaan päätä, että heidän kodeissaan testataan tätä yleistä syöpää aiheuttavaa ainetta. Integratiivisen lääketieteen ammattilaiset kehottavat kuitenkin voimakkaasti kansalaisia ​​testaamaan omaisuutensa, sekä kaupalliset että asuinrakennukset. Et halua odottaa syöpätapausten ilmaantumista ennen kuin teet jotain asialle.

Radon on radioaktiivista

Mikä tarkalleen on radoni? Se on radioaktiivista maakaasua. Sitä tuotetaan uraanikivien hajoamisen yhteydessä. Tähän sisältyy graniitti, fosfaattikivi, kalkkikivi ja liuskekivi. Radonia löytyy useimmista maaperistä, ilmassa ja vedessä.

Toinen syy, miksi naturopaattisen lääketieteen lääkärit suosittelevat radonitestin tekemistä, on se, että sitä on vaikea havaita. Sillä ei ole hajua tai makua ja se on näkymätön. Ainoa tapa tunnistaa se on käyttää erityistä testipakkausta.

On arvioitu, että 21 000 keuhkosyöpäkuolemaa johtuu altistumisesta radonille. 10-25 prosenttia heistä ei tupakoi. Useimmissa tapauksissa syöpä muodostuu 5-25 vuoden kuluttua radonille altistumisesta.

Tupakoitsijat ovat suurimmassa vaarassa

Jos tupakoit savukkeita ja sinulla on runsaasti radonia kotona, mahdollisuudet keuhkosyöpään kasvavat dramaattisesti. EPA toteaa, että jos 1000 tupakoitsijaa altistettaisiin radonitasolle 4 pCi / L elinaikanaan, noin 62 heistä päätyisi syöpään radonaltistuksesta. Vain noin 7 tuhannesta tupakoimattomasta voi saada syöpää radonaltistuksen tasolta.

Jotkut ovat ehdottaneet, että radioaktiivinen fosfaattilannoite voisi vaikuttaa siihen, miksi savukkeet ovat syöpää aiheuttavia. Teoriassa tässä lannoitteessa kasvatettu tupakka imee radonia maaperästä.

On vain vähän todisteita siitä, että radon voi kehittää myös muita syöpätyyppejä. Tanskassa vuosina 1968-1994 tehty tutkimus viittaa siihen, että lapsen akuutin lymfoblastisen leukemian ja radonaltistuksen välillä on merkittävä yhteys.

Vaihtoehtoinen syövän hoito

Onneksi on luonnollisia tapoja, joilla useimmat potilaat ja ihmiset yleensä voivat hoitaa ja estää syöpää naturopaattisen lääketieteen avulla. Kelaatio ja otsoniterapia ovat vain joitain hoitoja, joita voit puhdistaa kehosi haitallisista toksiineista.

On parasta ajoittaa kuuleminen a naturopaattinen lääkäri lääketieteellistä tietoa alueellasi oppiaksesi muuttamaan elämäntapasi syövän kehittymisen ehkäisemiseksi ja / tai hoitamiseksi. Ja mitä teetkin, muista testata kotisi radonille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *