Paranna leukemiaa

By | marraskuu 30, 2020

Koska syöpä on ollut olemassa, on ollut ihmisiä, jotka ovat yrittäneet löytää sen parannuskeinon. Tohtori Tullio Simoncini on henkilö, joka on edennyt tietoa, teorioita ja parannuskeinoja kaiken tyyppisten syöpien takana vuosikymmenien ajan. Tässä on joitain tietoja tohtori Simoncinista ja hänen pyrkimyksistään löytää parannuskeino leukemiaan.

Yksi tri Simoncinin kuuluisista teorioista liittyy natriumbikarbonaatin käyttöön. Tämän kemiallisen yhdisteen yleisin muoto löytyy natriumbikarbonaatista. Ja vaikka nykyaikaiset lääkkeet ovat korvanneet ruokasoodaa monille ihmisille, on yleistä, että ruokasooda voi toimia antasidina lievittää vatsaa. Ruokasoodaa voidaan käyttää myös virtsarakon infektioiden ja munuaisvaivojen hoitoon.

Simoncini uskoo myös, että ruokasoodaa tai ruokasoodaa voidaan käyttää parantamaan leukemiaa. Tämä perustuu hänen teoriaansa, jonka mukaan syöpä on sieni. Monet ihmiset ovat eri mieltä Simoncinin terminologiasta ja syövän luokittelusta sieneksi, mutta hänen tulosten kanssa on vaikea väittää.

Tarkkaa syytä ruokasoodan tappavalle vaikutukselle syöpään ei tunneta, mutta sitä ympäröi monia teorioita. Jotkut ihmiset uskovat, että ruokasooda järkyttää syöpää alkalisella ja hapella, mikä kääntää hypoksian. Muut ihmiset uskovat, että ruokasooda toimii kuin sieni ja auttaa imemään kaikki syöpäsoluissa olevat kemikaalit. Simoncini uskoo, että syöpä on edistynyt sienimuoto, jota ruokasoodaa on tiedetty taistelevan jo vuosia.

Riippumatta syystä sen tehokkuuteen, Simoncini on auttanut satoja potilaita torjumaan syöpää. Lisäksi hoidolla Simoncini-menetelmällä on paljon pienempi määrä sivuvaikutuksia kuin kemoterapialla, joka Simoncinin mukaan tuhoaa syövän, mutta myös kaiken muun sen polulla.

Sen sijaan hän sanoo, että potilaan tulisi yrittää laittaa sooda kosketuksiin kaikkien syöpäinfektioiden kanssa. Suun kautta ruoansulatuskanavan peräsuolen peräruiskeet ja aivojen ja keuhkojen suonensisäiset injektiot. Simoncini on raportoinut menestystä melkein kaikentyyppisten syöpien suhteen. Hän kertoo myös, että tämä voi olla myös lääke leukemiaan.

Jos olet kiinnostunut hoitamaan itseäsi tällä menetelmällä, on tärkeää, että teet joitain tutkimuksia. Simoncinin tutkimuksessa on paljon painoarvoa, mutta sinun tulisi mennä lääkäriisi saadaksesi hänen ammatillisen suosituksensa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *