Reiden sisäinen tumma iho: parhaat yksityiset alueet valkaisevat voiteet paljastettiin!

By | kesäkuu 13, 2021

Reiden sisäosan tumma iho johtuu pääasiassa kitkasta. Uimapukua on melkein mahdotonta käyttää tämän tyyppisillä komplikaatioilla. Tummat reidet voivat myös näyttää pelottavilta ja houkuttelevilta noina läheisinä hetkinä kumppanisi kanssa. Jotta ulkonäkö näkyvästi vähenisi, meidän tulisi suorittaa valkaisu luonnollista alkuperää olevilla ainesosilla. Useimmat ihoa valkaisevat voiteet sisältävät nykyään hydrokinonia, elohopeaa ja steroideja, jotka voivat olla erittäin haitallisia kehollesi. Nämä aineosat voivat aiheuttaa hengenvaarallisia vaivoja, kuten kilpirauhasen ongelmia, maksavaurioita ja leukemiaa.

Suurin osa ihmisistä käyttää myös vaarallisia tekniikoita, kuten leikkausta ja ei-kirurgisia menetelmiä, kuten rasvaimu jne. keventämään yksityisiä alueitaan, jotka ovat enimmäkseen väliaikaisia ​​hoitoja. Yksityisten osien keventämiseksi tulisi aina käyttää turvallisia menetelmiä. Reiden sisäosa, emätin, peräaukko ja kainalot ovat poikkeuksellisen herkkiä alueita, jotka tarvitsevat äärimmäistä hoitoa. Meidän tulisi mieluiten välttää voimakkaiden kemikaalien käyttöä näillä alueilla.

Parhaat ihonvalkaisuvoiteet yksityisille alueille

* Ihon kirkas: Tämä haalistuva voide väittää vaalentavan helposti tummaa sisäreisiä, kyynärpäät, kainalot, peräaukon ja emättimen. Sisältää alfa-arbutiinia ja kojiinihappoa. Skinbright auttaa puhdistamaan ja kosteuttamaan ihoa. Se väittää vähentävän ruskeat täplät ja viat vain kuukaudessa.

* Meladerm: Civant-ihonhoito on tämän voiteen valmistaja. Tämä voide väittää vähentävän tummien pisteiden ja ihon virheiden esiintymistä 2 viikon kuluessa. Meladerm ei vain kevennä yksityisiä alueitasi, vaan lupaa myös vähentää näkyvästi hyperpigmentaatiota, ikäpisteitä, pisamia, aurinkovaurioita, melasmaa, aknemerkkejä, vanhoja arpia, syntymämerkkejä, tummia kyynärpäitä ja epätasaisia ​​ihon sävyjä. Tämä kerma ei sisällä hydrokinonia, elohopeaa tai steroideja. Sen pääainesosat ovat alfa-arbutiini, niasiinamidi (B3-vitamiini), mulperiuute, karhunmarjauute, lakritsiuute, sitruunamehuuute, emblika-jauhe, kojiinihappo, maitohappo ja glykolihappo. Tämä voide voi helposti estää melaniinin tuotantoa kehossamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *