Syöpä: huono totuus kemoterapiasta

By | kesäkuu 6, 2021

Sain faksin uutiskirjeestä: ”Näyttelijä” Supermanin ”leski kuolee keuhkosyöpään 44-vuotiaana.” Faksille on kirjoitettu: ”Niin paljon näyttöön perustuvaa tieteellistä lääketiedettä!” Raportin mukaan laulaja-näyttelijä kuoli keuhkosyöpään puolitoista vuotta aviomiehensä ”Superman” kuoleman jälkeen. Hän kuoli Memorial Sloan-Kettering Medical Cancerissa New Yorkissa, joka on maailman tunnetuin syöpäsairaala. Se oli äkillinen kuolema. Virkamiehet eivät keskustelleet hänen kärsimästään kohtelusta!

On todella surullista kuulla niin traagisia uutisia. Mutta tällaiset uutiset eivät ole mitään epätavallista. Maailman terveysjärjestön mukaan syöpään kuolee vuosittain 7,1 miljoonaa ihmistä. Tämä vastaa 591666 kuolemaa kuukaudessa tai 19722 kuolemaa päivässä syöpään. Päivän joka minuutti noin 14 ihmistä kuolee syöpään tässä maailmassa. Sanon aina potilaille tämän: ”Meidän kaikkien on kuoltava riippumatta siitä, onko meillä syöpä vai ei. Jopa ilman syöpää, minä myös voi kuolla milloin tahansa.” Tärkeää on: MITEN KUOLEMME. Rukoilemme, että elämisen aikana elämme onnellista, kivutonta elämää. Kun meidän on aika lähteä, rukoilemme, että menemme rauhassa. Tällä on merkitystä.

Palataan uutiskirjeeseen: voimmeko oppia siitä jotain? Voimme keskeyttää ja kysyä itseltämme: miten ja miksi hän kuoli niin äkillisesti? Kuoliko hän, koska hänelle oli tehty niin kutsuttu ”todistamaton, epätieteellinen” keuhkosyövän hoito? Uskon, että hänellä oli paras: paras lääkäri, paras kemolääke (jos hänellä olisi koskaan ollut kemoterapiaa) ja paras kaikesta. Oli tarpeeksi kaikkea tärkeää yrittäessään pelastaa hänet syöpältä. Silti hän kuoli äkilliseen kuolemaan.

Sanottiin, että hän oli väsynyt päivinä ennen kuolemaansa. Miksi väsynyt? Onko syöpä väsyttänyt sinut? Kuluttiko hän kaiken energiansa? Koska kukaan ei sano mitään hänen hoidostaan, emme koskaan tiedä tarkalleen, mitä hän kärsi. Väärinkäytösten tai epäonnistumisten kohdalla lakimiehet opettavat meille: ”Älä myönnä mitään!” Pysy epämääräisenä ja epäselvänä päästäksesi pulasta. Kuvittele, mikä ”taloudellinen” katastrofi olisi, jos huume tai menettely kutsutaan tai liitetään hänen kuolemaansa! Siksi mitään paljastamatta jättäminen on turvallista strategiaa. Joten anna maailman arvailla.

Aiemmin tänä vuonna ystävän keski-ikäisellä veljellä diagnosoitiin keuhkosyöpä. Hän meni syöpäsairaalaan. Hänelle annettiin vain yksi annos kemoterapiaa ja hän kuoli pian sen jälkeen.

12. lokakuuta 2006 The Star ilmoitti 44-vuotiaan malesialaisen laulajan kuoleman. Hänellä oli keuhkosyöpä ja ”hänellä oli kolme kemoterapiaistuntoa … ja hän oli hyvin väsynyt ja nukkui paljon”. Hän näytti hauraalta ja uupuneelta, ja laulajan sanotaan sanoneen, että hänen kemoterapiahoitonsa ei toiminut hyvin: ”Tunnen aina avuttoman.” Hongkongissa supertähti kuoli myös syöpään kemoterapian aikana / sen jälkeen. Joukkotiedotusvälineet ovat ilmoittaneet monia muita vastaavia tapauksia.

Faksin kommentti oli valaiseva: ”Mitä näyttöön perustuvaan tieteelliseen lääketieteeseen!” Alankomaissa oli samanlainen tapaus ”tähdestä”, joka kuoli syöpään. Hän tarkoituksella (huomautus: hänen valintansa) kieltäytyi saamasta hoitoa ja valitsi vaihtoehdot. Hänen kuolemansa jälkeen (mutta ei ennen tätä ”Supermanin vaimoa”) Alankomaiden viranomaiset aloittivat menettelyn syytteeseen ”vaihtoehtoisen lääketieteen” verestä. Paljon oikeudenmukaisuudesta tai yhtäläisistä ehdoista!

Olen antanut vain muutamia esimerkkejä merkittävistä henkilöistä, jotka kuolevat syöpään. Mietitkö koskaan, miksi he kuolivat? Onko se siksi, että heillä ei ole parasta sairaalaa mennä? Onko se siksi, että heillä ei ole pääsyä parhaisiin lääkkeisiin? Johtuuko siitä, ettei ole olemassa hyviä onkologeja huolehtimaan heistä? Johtuuko se siitä, että heillä ei ole rahaa saada parhaansa kaikesta? Mielestäni vastaus on räikeä ja yksinkertainen: niin sanotut huippuluokan syöpähoidot eivät toimi, ainakaan heille. Eikö tämä ole vikatesti? Vai siirrämmekö maalipylvästä ja sanomme, että nämä ihmiset ovat liian epäonnisia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *