Terveydenhuolto ja kissasi, mitkä ovat velvollisuutesi?

By | heinäkuu 15, 2021

Lemmikkien omistamisella on tiettyjä velvoitteita. Ruokinta ja hoito on tehtävä sekä pidettävä heidät poissa erilaisista sairauksista. Tämä on mitä terveys kissan hoitoon siinä kaikki ja antamalla asianmukaista hoitoa he voivat elää vähintään 10 vuotta.

Kissataudit voidaan tehokkaasti välttää rokotuksilla. Tämä estää myös kissan tulemisen kantajaksi. Jotkut yleisimmistä annetuista rokotteista ovat kissan flunssa, kissan leukemia tai FeLV, kissan klamydofiloosi ja kissan tarttuva enteriitti tai FIE.

Jos kissasi saa rokotuksen, muista, että heillä voi olla joitain haittavaikutuksia. Tämä katoaa lyhyessä ajassa, vaikka heillä ilmenisi flunssan kaltaisia ​​oireita tai väsymystä seuraavina kastepitoisina päivinä. Harvoissa tapauksissa kissalla voi olla syöpä, kun injektio on tehty, mikä voi kehittyä muutaman viikon, kuukauden tai jopa vuosien kuluttua.

Allergioita voidaan kokea kissoilla aivan kuten ihmisillä. Ne voivat johtua desinfiointiaineista, siitepölystä, pölystä tai muista tekijöistä. Jos huomaat kissallasi oireita, sinun tulee lopettaa sellaisten kotitekoisten tuotteiden käyttö, jotka saattavat aiheuttaa sen.

Yritä myös pitää ne poissa kasveista ja varmista, että kotisi on puhdas.

Kirput ja punkit ovat toinen ongelma, jonka saatat kohdata. Jos kissasi naarmuttaa tavallista enemmän, hänellä voi olla kirppuja tai punkkeja. Tarkista kaulan ympäriltä mustapäiden varalta käyttämällä erityistä kirppukampaa katsoaksesi syvemmälle turkiseen. Kirppujen ja punkkien torjunta-aineita on helppo käyttää, ja niitä tulisi levittää kerran kuukaudessa.

Punkkeja voi jo olla läsnä, joten voit repiä ne yksitellen käyttämällä pinsettejä tai levittämällä vaseliinia vaurioituneelle alueelle. Käytä tätä tehdessäsi aina kumikäsineitä, jotta bakteeri ei siirry sormillesi. Tick-poistosuihku on toinen vaihtoehto, jota voit käyttää.

Huomaat haavan, kun rasti tai kirppu poistetaan. Tämä on hoidettava kostuttamalla alue suolavedellä jälkikäteen, jotta infektioita ei muodostu.

Kissan matoja on ruoansulatuskanavassa, eivätkä ne ole näkyvissä. Niitä on kolme, nimittäin koukku-, pyöreät ja heisimatot. Matot ovat erittäin vakava tila, ja niitä tulisi hoitaa. Sinun tulisi hoitaa kissasi matotableteilla kerran vuodessa. Mutta jos se on jo olemassa, sinun on hankittava lääkemääräys lääkäriltäsi.

Kissat voivat vahingoittaa ja vahingoittaa ihmisiä. Sinun tulisi säännöllisesti leikata kissasi kynnet ja tarjota naarmuuntumisleikki.

Oletko koskaan kuullut linjaa, jonka uteliaisuus tappoi kissan? Näin voi käydä, jos kissallasi on kotiisi vapaa hallituskausi. Tämän estämiseksi varmista, että kaikki kaapit ovat kiinni, ikkunat kiinni, lääkkeet ja myrkyt piilossa.

Älä koskaan anna heille suklaata välipalana, koska se voi olla kohtalokas.

Kissan kissan asianmukainen hoito se on tehokkain tapa pitää heidät terveinä. Rakastetut ja asianmukaisesti hoidetut kissat kotona elävät viisi kertaa pidempään. Sinun vastuullasi on hoitaa lemmikkisi.

On monia muita asioita, jotka sinun on tiedettävä hoitamaan kissasi oikein. Joten nyt sinun on mentävä ylös Kotikissojen terveys ja hoito saadaksesi selville, mitkä muut velvollisuutesi ovat kissan omistajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *