Transit-asianajajat

By | huhtikuu 11, 2021

Mikä on kauttakulku?

Transite on palonestoaine, joka on ainesosa joissakin rakennustuotteissa. Aineisto luotiin ensimmäisen kerran 1920-luvulla; sitä käytettiin laajasti 1970- ja 1980-luvuilla ja käytetään edelleen nykyään.

Kuinka kauttakulkua käytetään?

Monipuolisen ja palamista hidastavan luonteensa vuoksi Transite sisältyy rakennusmateriaalivalikoimaan. Sitä löytyy yleisimmin seinätuotteista, kuten kuitusementtipaneeleista; Kuljetusta käytetään kuitenkin myös kattotiilien ja verhojen, putkien, uunihormien, laattojen ja käyntijäähdyttimien tuotantoon.

Onko kauttakulku vaarallista?

Vuosien 1920 ja 1980 välillä kuljetus tapahtui asbestilla. Tänä aikana kauttakulku koostui yleensä jopa puolesta asbestista. 1980-luvulta lähtien lääkärit alkoivat ymmärtää, että asbesti voi aiheuttaa useita vakavia sairauksia, kuten mesotelioomaa ja asbestoosia. Asbestin syöpää aiheuttavien ominaisuuksien välttämiseksi kuljetus tapahtuu nyt kiteisellä piidioksidilla. Vaikka tätä materiaalia pidetään asbestia turvallisempana, se on karakterisoitu syöpää aiheuttavaksi aineeksi ja voi aiheuttaa keuhkosairauden silikoosia.

Mitkä ovat kauttakulkuriskit?

Mesoteliooman, asbestoosin tai kaksoiskannan kehittymisen riski on harvinainen: useimmat ihmiset eivät loukkaannu kosketuksen kautta kauttakulkuun. Asbesti on kuitenkin erityisen vaarallista hengitettynä pölyssä. Ihmiset, jotka ovat työskennelleet kauttakulun ja siihen liittyvien materiaalien teollisessa tuotannossa, saattavat olla toistuvasti hengittäneet asbestia valmistustehtäviensä suorittamisen aikana. Yksilöt voivat myös altistua vaaralliselle asbestille kuljetuksen aikana, vaikka he eivät olisikaan työskennelleet valmistuksessa. Esimerkiksi asuminen kerrostalossa tai työskentely toimistossa, jossa betoniseinät murenevat, voivat tuottaa saman kontaktin jauhemaiseen asbestiin.

Mitkä ovat vaihtoehtoni, jos luulen loukkaantuneeni kauttakulkualtistuksen vuoksi?

Jos luulet sairastuneen kauttakulkuyhteyden kautta, voit nostaa kanteen työnantajaasi, omistajaa tai muuta henkilöä vastaan, joka on aiheuttanut altistumisen. Sinun pitäisi löytää asianajaja, joka auttaa sinua tapauksessasi mahdollisimman nopeasti, koska näillä vaatimuksilla on usein melko lyhyt vanhentumisaika – kaksi vuotta on yhteinen. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et aio nostaa kanne kahden vuoden kuluessa loukkaantumisesta, sinua evätään tapauksen käsittely jatkossa.

Kuinka paljon asianajaja maksaa?

Useimmat siirtymäkauden asianajajat työskentelevät hätätilanteessa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa ennakkomaksuja tai tuntihintoja asianajajallesi, ennen kuin he voittavat palkinnon tai tapahtuman sinulle. Jos he tekevät, he säilyttävät prosenttiosuuden siitä, mitä he ovat voittaneet sinulle.

Mitä minun pitäisi etsiä asianajajalta?

On tärkeää löytää asianajaja, jolla on kokemusta tilapäisten tapausten onnistuneesta tuomisesta. Näihin tapauksiin liittyy monimutkaisia ​​lääketieteellisiä tietoja; Asianajajan on ymmärrettävä tapauksen lääketieteelliset näkökohdat ja hänen on myös tiedettävä, kuinka tiedot parhaiten välittää tuomarille ja tuomaristolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *