Tummien sisäreiden vaalentaminen – ylemmän ihon valkaisu ja reiden ja yksityisten alueiden vaalennusvoiteet

By | toukokuu 31, 2021

Reiden tumman sisäisen vaalentamiseksi meidän tulisi käyttää turvallisia ja luonteeseen perustuvia tekniikoita. Melaniinin kertyminen kehoomme aiheuttaa pimeyttä. Ihon tummuminen aiheuttaa hämmennystä ja epämukavuutta. On olemassa erilaisia ​​komplikaatioita, kuten pisamia, ikäpisteitä, hyperpigmentaatiota, aknemerkkejä, syntymämerkkejä, epätasaisia ​​ihon sävyjä jne. Ne johtuvat pääasiassa liiallisesta auringonvalon altistumisesta, ikääntymisestä, kitkasta, lääkkeistä ja kitkasta.

Hydrokinoni on yksi tehokkaimmista valkaisuaineista, mutta sen käyttöä tulisi välttää kokonaan. Hydrokinoni voi helposti aiheuttaa leukemiaa, kilpirauhasen häiriöitä ja maksavaurioita. On muita haitallisia komponentteja, kuten elohopea ja steroidit.

Kotihoito vaalentaa tummaa sisäreisiä

* Sinun tulisi puhdistaa ja kosteuttaa sairastuneet alueet säännöllisesti päivittäin päästäksesi eroon jälkeistä. Voit käyttää aprikoosikuorintaa reiden nuorentamiseen.

* Hyvä aurinkovoidetta on erittäin tärkeää suojata itsesi auringon vihaiselta häikäisyltä. Sen on oltava korkea SPF (aurinkosuojakerroin). On suositeltavaa käyttää aurinkolaseja väkivaltaisten auringonsäteiden estämiseksi.

* Juominen tarpeeksi vettä on erittäin tärkeää hyperpigmentaation, maksan täplien, aknemerkkien, syntymämerkkien jne. Estämiseksi. Sinun tulisi juoda vähintään 10-12 lasillista vettä päivässä. Vesi pitää ruoansulatuskanavan puhtaana ja estää ummetusta.

* Sinun tulisi sisällyttää ruokavalioon runsaasti kuitupitoisia ruokia, kuten hedelmiä ja vihanneksia. Ne sisältävät paljon antioksidantteja, jotka voivat helposti poistaa myrkkyjä kehosta.

* Terveellinen elämäntapa on erittäin tärkeää terveellisen ihon osoittamiseksi. Sinun tulisi nukkua vähintään 8 tuntia päivässä ja tehdä kardioharjoituksia, kuten juoksu, uinti tai kävely joka päivä.

Kirkastavat ja vaalentavat voiteet erinomaiselle iholle

Fem-valkaisukermaa pidetään monipuolisena valkaisuvoiteena, joka paitsi auttaa keventämään sisäreisiä, myös antaa iholle säteilyä. Voit myös levittää tätä voidetta vaalentaaksesi hiuksiasi. Se on luonnollinen kerma, jolla ei ole sivuvaikutuksia.

Meladerm on tehokas pigmentinpoistovoide, joka väittää vähentävän ihon tummia pisteitä ja värimuutoksia 2 viikossa. Tämä kerma tulee Civant Skin Care -talosta. Tuote on turvallinen ja tehokas. Tämä tuote ei sisällä lainkaan hydrokinonia, elohopeaa ja steroideja. Sisäreiden keventämiseksi tulisi käyttää luonnollisia ainesosia, kuten alfa-arbutiinia, niasiiniamidia, mulperiuutetta, karhunmarjauutetta, lakritsiuutetta, sitruunamehuuutetta, emblika-jauhetta, kojiinihappoa, maitohappoa ja glykolihappoa. Edellä mainitut ainesosat ovat läsnä Meladermissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *