Tupakan vaikutukset naisiin ja tupakoinnin terveysongelmat

By | heinäkuu 18, 2021

Vaikka katsomme naisten haluttomuuden ja naisten terveysuutiset savukkeissa olevista syöpää aiheuttavista aineista, ovat vaaraksi kaikille, naiset maailmassa ovat kaksi kertaa todennäköisempiä kuin miehet saamaan aggressiivisia keuhkosyöpätyyppejä ja todennäköisemmin saamaan ne aikaan jo varhaisessa iässä.

– Ja naisilla näyttää olevan vielä enemmän vaikeuksia pysähtyä kuin pojilla.

– Tupakoinnin lopettaminen on paljon helpompaa sanoa kuin tehdä.

– Naiset kuolevat myös todennäköisemmin keuhkosyöpään kuin rintasyöpään.

– Vahvemmat vieroitusmerkit voidaan katsoa johtuvan hormonaalisista aineista tai suuremmasta nikotiiniannoksesta, jota pienemmät naisen elimet imevät.

Riippumatta naisen iästä, savukkeiden tupakoinnin vaarat lisäävät naisten halun puutetta ja naisten terveysuutiset ympäri maailmaa kertovat meille, että hedelmättömyys, osteoporoosi, sokeus, stressi ja ahdistus voivat varmasti seurata.

Tupakoivat tulevat äidit eivät uhkaa vain heidän terveyttään, vaan myös lastensa terveyttä.

Savun kulkeminen vaikuttaa vauvoihin ja muihin henkilöihin tupakoivien äitien lähellä.

Savukkeiden tupakointi ja terveysongelmat ovat tapana, joka alkaa melkein aina murrosiässä.

He eivät todennäköisesti koskaan tee sitä, kun teini-ikäiset päättävät lukion ilman koskaan tupakoimasta säännöllisesti.

Tupakointiongelmat, kun lapset muuttuvat naisten tupakointiongelmiksi ja jälkimmäiset pahentavat terveysongelmia.

Nuoret voivat kokea riippuvuusoireita muutamassa viikossa tai päivässä heti tupakoinnin aloittamisen jälkeen.

Vaikka savukkeiden tupakointi oli naisilla epätavallista historiakirjojen kautta, mutta 1800-luvun lopulla ja 1910-luvulla tupakkateollisuus tunnisti naisten potentiaalin kultakaivoksena savukemarkkinoiden laajentamiseen.

Todellisuudessa tupakkateollisuus julkaisi kampanja-iskulauseen ”Ota jäätelön ja karkkien kaltaisten makeisten sijaan napakaa savuke”, joka kannusti naisia ​​tupakoimaan, jotta he eivät painoisi.

Tätä seurasi ”Olet kulkenut pitkän, hirvittävän pitkän tien, neiti” kunnianosoituksena naisten kasvavalle paraatiille yhtäläisten oikeuksien puolesta.

Nämä markkinointiprojektit eivät vain kuvanneet naispuolisia tupakoitsijoita upeina, hauskoina ja itsenäisinä, vaan lähettivät myös alitajuisia viestejä siitä, että tupakointi auttaa naisia ​​hallitsemaan painoa.

Savukemainokset on kielletty lasten- ja teinilehdissä.

Sisään edellinen keskustelu Tutkin monia asioita matkalla naisiin ja itseluottamusta ja menestystä.

Mutta silti suuressa osassa maailmaa miljardeja dollareita käytetään muihin mainostamistapoihin, kuten valtatien varrella, mainostaulut ja aikuisten julkaisut, joihin nuoret pääsevät nopeasti.

Koska 1980-luvun lopusta lähtien keuhkosyöpä on itse asiassa ohittanut rintasyövän Yhdysvaltojen naisten tärkeimpänä syövän kuolemantapauksena.

Savukkeiden tupakointi aiheuttaa sydänsairauden, joka on naisväestön tappaja länsimaissa.

Jopa tupakoivat naiset vahingoittavat aikanaan omistamiaan kauneutta, ja he tunnistavat sen peilistä.

Tupakointi kiihdyttää ikääntymismenettelyä ja tuottaa enemmän kasvojen ryppyjä, ikenetaudeja, suuonteloita, käheää ääntä ja pahanhajuista hengitystä, ja naisten halu ja naisten terveysuutiset puuttuvat tästä.

Tarkoitan, mielenterveyteen vaikuttavat myös ahdistuneisuus ja stressihäiriöt.

Naiset ovat todennäköisemmin masentuneita ja nainen, jolla ei ole libidoa kuin tupakoimattomat, nuoret ja vanhemmat naiset, joilla on ahdistuneisuushäiriöitä, tupakoivat todennäköisemmin.

Jotkut naiset kuitenkin löytävät innovatiivisia tapoja lopettaa harjoittelu loppuelämänsä ajan.

Osallistuminen toimintoihin, joissa savukkeiden tupakointi ei olisi kunnossa, kuten liikunta, pyöräily, vuorikiipeily sekä siirtyminen tupakoimattomaan elämäntapaan menemällä lasten kanssa savuttomiin paikkoihin.

Tupakoinnin naisille aiheuttamat vaarat ovat lisänneet huomiota ja tietoisuutta nuorten naisten sekä yrittäjien ja yritysten terveydestä. Tuloksena on joukko teoksia, joissa keskitytään tukemaan tupakoinnin lopettamista koskevia pyrkimyksiä, etenkin ihastuttavien naisten maailmassa.

Ihmeiden kurssi sanoo: ”Keho ei voi tietää. Ja vaikka rajoitat tietoisuutesi sen pieniin aisteihin, et näe sinua ympäröivää suuruutta.”

Iästä riippumatta tupakoinnin uhkat aiheuttavat kaikenlaisia ​​naisten terveysongelmia ja johtavat naisten halun puutteeseen, ja naisten terveysuutiset ovat osoittaneet lapsettomuutta, ahdistusta ja stressiä, osteoporoosia ja näön menetystä.

Vaikka savukkeiden tupakointi oli naisille epätavallista niiden tasa-arvoajanjakson alussa vuosisatoja sitten, tupakkamarkkinat ovat tunnustaneet naisten potentiaalin markkinoina savuketeollisuuden kasvulle.

Kasvoimme henkenä ja heräämme parempaan elämään, minkä vuoksi löysimme sellaisia ​​asioita kuin ”tupakointi aiheuttaa sydänsairauksia”, joka on naisten tappaja numero yksi.

Naiset ovat nykyään todennäköisemmin, ja kun käymme läpi sukupolvien, heillä ei ole enää yhtä paljon huolta naisten haluttomuudesta ja naisten terveysuutisista muista naiskysymyksistä, jotka estävät kauniita naisia ​​maailmassa.

(Muista aina etsiä verkosta hyödyllistä materiaalia siitä, kuinka olla itsevarma nainen tänään ja edetä elämässä.)

”Pitkän matkan vauva” menestykseen ja elämän rakkauteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *