Tupakoitsijoiden pääasiallinen syöpäsyy ei ole se, mitä luulet

By | joulukuu 27, 2020

Kun ajattelet tupakoitsijaa, jolla on keuhkosyöpä, mieleesi tulee todennäköisesti se, että tupakka on vastuussa vahingoista. Tämä on uskottava vastaus, mutta tutkimus alkaa maalata erilaista kuvaa. Koulussa ja tiedotusvälineissä heille opetetaan, että savukkeissa olevat karsinogeenit aiheuttavat kertymistä keuhkoihin, joka lopulta muuttuu syöväksi. Totuus on, että kukaan ei todellakaan tiedä, mitä se on savukkeisiin, jotka johtavat syöpään, mutta älykäs vastaus olisi sisällä olevat monet kemikaalit. Integraattisen lääketieteen lääkärit suosittelevat, ettei koskaan laiteta kemikaaleja elimistöön, jos haluat estää syöpää.

On tehty lukemattomia tutkimuksia, joissa on tutkittu savukkeiden vaikutuksia ja yhteyttä syöpään. Havaittu on, että savukkeissa on jotain muuta, joka toimii keuhkosyövän pääasiallisena syyllisenä. Integraatiolääketieteen yhteisössä pääsyyttäjän uskotaan mahdollisesti aiheuttavan tuhoja ruoantarjontaamme. Se voi myös osoittaa, että ne ovat syöpää aiheuttavia muuntogeenisissä elintarvikkeissa, tupakka mukaan lukien. Tästä ei kuitenkaan ole vielä todellisia todisteita.

Joten mikä on keuhkosyövän suurin syyllinen?

Polonium-210 löydettiin savukkeiden sisältä. Tämä on erittäin radioaktiivinen elementti. Kun se hajoaa, se vapauttaa alfa-hiukkasia. Vaikka nämä eivät pääse tunkeutumaan syvälle järjestelmään, ne voivat aiheuttaa kaikenlaisia ​​vahinkoja soluille, joiden kanssa se on vuorovaikutuksessa. Pohjimmiltaan polonium-210 on kemiallisesti myrkyllinen. Ne, joiden kehossa on paljon toksiinipitoisuuksia, voivat käydä alueellasi integroitavan lääketieteen lääkäriin saadakseen palveluja, kuten kelaatti- ja otsoniterapia. Niitä käytetään joskus yhdessä vaihtoehtoisten syöpähoitojen kanssa.

Luonnossa voit löytää tämän myrkyllisen pieninä määrinä, joten miksi altistuminen maataloudelle? Se valmistetaan kalsiumfosfaattilannoitteiden kautta, joita käytetään yleisesti tupakkakentillä ja muissa elintarvikekasveissa.

Radioaktiivisen lannoitteen vaarat

Se kuulostaa kammottavalta käsikirjoitukselta tieteiselokuva, mutta se on tosielämä ja todellinen uhka etenkin tupakoitsijoille. Tutkimukset paljastavat, että tämä on keuhkosyövän suurin syyllinen tupakan käyttäjillä. Se on ainoa aine savukkeissa, jonka on osoitettu edustavan syöpää aiheuttavia sivuvaikutuksia laboratorioeläimissä.

Jos olet tupakoitsija, on hyvä ottaa yhteyttä alueesi pätevään integroivan lääketieteen lääkäriin nähdäksesi, kuinka voit lopettaa tupakoinnin ja estää keuhkosyövän kehittymisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *