Vakavien sairauksien ehkäisy: Valitse nopea, ammattimainen muotinpuhdistus- ja asbestinpoistopalvelu

By | tammikuu 17, 2021

Muotti ja asbesti ovat vakavia ympäristöriskejä, joita ei pidä unohtaa. Suojele itseäsi kiinnittämällä huomiota homeen merkkeihin, pyytämällä asbestitarkistusta, jos epäilet, että kodissasi voi olla tätä haitallista ainetta, ja antamalla poisto pätevän ammattilaisen käsiin.

Vaikka yleisimmät kodin turvatoimet keskittyvät tulipaloihin, hiilimonoksidiin ja muihin välittömiin uhkiin, kodinomistajien ei pidä unohtaa vähemmän puhuttua homeen ja asbestin vaaroista. Nämä kaksi harhaanjohtavaa ainetta liittyvät erittäin vakaviin vaivoihin, mukaan lukien kasvaimet, keuhkosairaudet, aivovauriot ja paljon muuta. Pitkäaikainen altistuminen kummallekin aineelle voi johtaa jopa kuolemaan.

Onneksi, jos huomaat, että koti on rakennettu asbestilla, tai jos huomaat homeesi, sinulla on vaihtoehtoja. Muotinpuhdistus- ja asbestinpoistopalvelut ovat käytettävissä näiden haitallisten aineiden jälkien turvalliseen pitämiseen, keräämiseen ja poistamiseen. Homeen ja asbestin poistoasiantuntijat ovat täysin koulutettuja asianmukaisiin kunnostussääntöihin ja käyttävät vain alan hyväksymiä työkaluja ja tekniikoita vaaran minimoimiseksi koko käsittelyprosessin ajan.

Mikä on asbesti, tarkalleen?

Asbesti on kuituinen mineraalimateriaali. Asbestia käytettiin aikoinaan palonestoaineena ja kotitalouksien eristeenä katoille, putkille ja muille. Kun nämä kuidut vapautuvat ilmaan, ne voidaan helposti hengittää keuhkoihin, mikä aiheuttaa elinten asianmukaisen toiminnan heikkenemisen. Tavallinen testi tai kotihistoria voi paljastaa asbestin esiintymisen. Ammattilaisen on poistettava asbesti sen varmistamiseksi, että kaikki kuidut sisältyvät poistoprosessin aikana.

Kuinka taloni homehtui?

Hometta voi esiintyä missä tahansa kodissa. Pienet homeitiöt kelluvat jatkuvasti ilmassa, ja kun ne yhdistetään kosteaan ilmakehään ja ruokalähteeseen (kuten paperi, puu tai kangas), itiöt voivat alkaa kasvaa. Homeen korjaaminen Palvelut saattavat aluksi huolehtia tästä ei-toivotusta vieraiden hyökkäyksestä, mutta uusi puhkeaminen tapahtuu todennäköisesti, jos ainoa hallittavissa oleva asia, kotisi kosteus, ei ratkea. Hometta parantava asiantuntijasi voi suositella hoitoja homeen kasvun estämiseksi tulevaisuudessa.

Suurin osa hometta valmistavista yrityksistä tekee mustan homeen poiston, homeen poiston ja paljon muuta. Älä tuhlaa aikaa yrittäessäsi tunnistaa, mitkä homeet kasvavat kotona – soita heti paikallisille ammattilaisille. Vakavien terveysongelmien lisääntymisen lisäksi hometta voi myös aiheuttaa peruuttamattomia vahinkoja kotiisi. Vältä soittamista sisätilojen purkuyrityksille – huolehdi homeongelmastasi ennen kuin se menee hallinnan ulkopuolelle.

Mistä tiedän, onko talossani hometta?

Jotkut yleisimmistä homeen oireista ovat:

  • Näkyvä muotti
  • Rappeutuva puu
  • Tahroja
  • Mustinen haju
  • Hilseilevä maali

Jos epäilet, että kodissasi on hometta, älä pelaa arvailua – ota selvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *