Vapautuminen häpykarvojen ajelun ärsytyksestä

By | 12 tammikuun, 2021

Monet miehet ottavat vihdoin oikeat askeleet asianmukaisen hygienian takaamiseksi. Tämä tarkoittaa miesten häpykarvojen ajelemista. Aikaisemmin karvaiset rungot olisivat voineet olla houkuttelevia, mutta nykyään suuntaus on sileä vartalo, ja on tärkeää tietää, miten häpykarvat ajetaan oikealla tavalla.

Jos nappaat vain parranajokoneen saadaksesi työn tehtyä, huomaat todennäköisesti, että sinulla on paljon ärsytystä ja kutinaa pubin parranajon jälkeen. Parranajoterän käyttöä EI suositella, eikä kukaan ihminen halua riskiä, ​​että siellä kaadetaan!

Aloittamiseksi on tärkeää käyttää oikeita työkaluja. Miehen vartalolle on saatavana vain yksi hoitotuote, ja sitä kutsutaan Philips Norelco Bodygroomiksi. Se on suunniteltu partaamaan miehen vartalo ilman huolta leikkautumisesta. Siinä on myös hypoallergeeninen partakalvo, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia partakoneen tai partakoneen palamisesta.

Joten kun olet ajellut tai leikannut pubisi, saatat alkaa tuntua hieman kutisevalta, tämä on yleensä yleistä, varsinkin jos tämä on ensimmäinen kerta, kun parranajot häpykarvat. On tärkeää, ettet laita alueelle partavaahtoa tai hajustettua talkkia. Tämä voi aiheuttaa vain enemmän ärsytystä ja jopa infektion.

Ainoa turvallinen tuote kutinan lievittämiseksi häpykarvojen ajelun jälkeen on Balla-jauhe. Se on miehille tehty talkki ja turvallinen käyttää koko kehossa. Tämä johtuu siitä, että vain tämä talkki on asbestittomia. Suurin osa talkkeista sisältää asbestia, joka voi aiheuttaa terveysongelmia. Balla-jauhe on turvallinen käyttää ja tarjoaa välitöntä helpotusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *