Voittaa mesotelioomakorvauksen asbestiasiamiehellä

By | joulukuu 30, 2020

Mesotelioomaa sairastavien uhrien ja heidän perheidensä menestys oikeuden saamisessa ja heidän laillinen oikeus mesoteliooman korvaukseen voi olla usein pitkä prosessi, joka vaatii monia eri tekijöitä huolellisesti määritettäessä tarkkaa syytä ja vastuuta seurauksena. altistuminen asbestille ja asbestosairauden supistuminen.

On aina huomattava määrä taustatyötä, jonka erittäin kokeneen asbestiasiamiehen on tehtävä, ja kun on kyse lopullisesta ratkaisusta pitkäaikaisessa mesotelioomavaatimuksessa, se on usein seurausta useampi kuin yksi valitus ja edellinen tuomio kumottu.

Asbestiasiamiehet pyrkivät korvaamaan kiireellisesti tarvittavat taloudelliset vahingot tarjotakseen potilaalle, puolisolle tai läheiselle perheelle kiireellistä ja elintärkeää tukea kriittisenä aikana. Taloudellinen korvaus voi sisältää usein suurten sairaanhoitokustannusten kustannukset, mukaan lukien mahdollisesti erikoisvälineet ja hoito, sairaanhoitoon liittyvät matkakulut, sairausvakuutuksen ulkopuoliset kulut, ryhmä- tai perheavustukset sekä muut hautajaiset ja maksut.

Useimmissa tapauksissa vahvistettu diagnoosi tehdään, kun mesoteliooma on edennyt pitkälle ja alle 12 kuukauden ikä voi puuttua. Oikeudenkäyntiä on sen vuoksi jatkettava puolison tai perheenjäsenen kanssa, joka työskentelee oman asbestoosi-asianajajansa kanssa.

Pitkä ajanjakso 15-50 vuotta alkuperäisen altistumisen jälkeen – useimmiten teollisilla työpaikoilla ja tehtailla, mutta myös julkisen sektorin rakennuksissa, kuten kouluissa ja sairaaloissa – ja asbestoosioireiden ilmaantuminen voivat ne aiheuttavat usein merkittävän haasteen alkuperäisten työnantajien ja / tai heidän vakuutuksenantajiensa jäljittämisessä.

Vakuutusyhtiöt ovat jo kiistäneet vastuunsa asbestitietoisuudesta ja siitä, onko työnantaja voi kohtuudella ennakoida kantajan riskin saada mesoteliooma alkuperäisen altistumisen yhteydessä ja tasolla, joka todennäköisesti altistaa työntekijän tulevalle terveysriskille.

Näin ollen puolustautuminen voitaisiin perustaa odotettavissa oleviin kohtuullisiin toimenpiteisiin, jotka on tosiasiallisesti toteutettu ennakoitavien vahinkojen estämiseksi. Useita kertoja on kuitenkin kirjattu, että asbestin ympärillä työskenteleville miehille ja naisille 1940-luvulta 1970-luvulle lähetettiin vähän tai ei lainkaan tietoa, kasvonaamioita tai muita suojavarusteita / vaatteita. on 80-luku.

Vaikka joissakin yksittäisen altistumisen tapauksissa on vain osoitettava, että asbestin läsnäolo lisää olennaisesti riskiä mesotelioomaa sairastavalle hakijalle, muissa tapauksissa vastaaja voi siirtää puolustuksessaan huomion mesotelioomalle altistumisen riskistä. kevyt. Tämän tyyppiset tapaukset vaativat todisteita siitä, että jos asbestille altistumisen on osoitettu aiheuttaneen vaikutusta, työnantaja on rikkonut ”huolellisuusvelvollisuutta”.

Asbestiasiamiehen kyky voittaa tässä asbestoosipyyntö voi luottaa enemmän todisteisiin siitä, että asbestialtistuksessa on tapahtunut velvollisuuksien rikkominen.

Vaikka tapausta yritetään ratkaista asiakkaan puolesta käymättä oikeudenkäyntiä, tarvitaan kuitenkin huolellista valmistelua, mukaan lukien alustavien pöytäkirjojen laatiminen, todistajien kuulemisesta ilmoittaminen ja merkittävän tukitiedoston kerääminen. . dokumentointi. Ei vain uhrin sairaushistoria ole välttämätöntä, mutta täydellinen työkokemus, jossa määritetään työsuhteen kesto ja asbestille altistumisen tiheys, on ratkaisevan tärkeää määritettäessä, mikä työnantaja on todennäköisesti vastuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *