Vyöhyketerapia ja kemoterapia

By | huhtikuu 29, 2021

Vyöhyketerapia on lempeä ja häiritsevä hoito, joka suoritetaan yksinomaan jaloilla käyttäen kehon järjestelmiä vastaavia refleksipisteitä.

Vyöhyketerapia on erittäin hyödyllistä kemoterapian kielteisten sivuvaikutusten lievittämisessä, auttaa potilasta rentoutumaan syvästi, se auttaa myös vähentämään ahdistusta, auttamaan potilaita selviytymään kivun ja pahoinvoinnin ahdistavista oireista. Tulokset paljastavat, että heidän hoidonsa vaikuttaa merkittävästi ja välittömästi potilaan käsityksiin kivusta, pahoinvoinnista ja rentoutumisesta.

On myytti, että koska vyöhyketerapia vapauttaa kehon myrkkyistä, kemoterapia ei toimi kunnolla. Tämän tukemiseksi ei ole todisteita, ja on paljon todisteita siitä, että potilaat ovat kokeneet positiivisia tuloksia.

Monet ihmiset, joilla on syöpä ja jotka ovat käyttäneet vyöhyketerapiaa, sanovat, että niiden mielestä se auttaa lievittämään joitain oireita tai auttamaan heitä selviytymään hoidon haittavaikutuksista. Toisten ihmisten mielestä se on vain miellyttävä tapa rentoutua.

Vyöhyketerapiaa käyttävät monet syövän hoidossa olevat ihmiset, ja vyöhyketerapia kuuluu täydentäviin terapiakeskuksiin Charing Crossin sairaalan, Hammersmithin sairaalan, Harley Street Clinicin ja Listerin sairaalan syöpäyksiköissä, ja sitä on tarjolla monissa Macmillanin syöpähoitoloissa ja päivähoidossa. erinomaisilla tuloksilla.

Monet potilaat sanovat, että rentoutumisen ja stressin nauttimisen lisäksi he kokevat myös selviytyvän kemoterapian ja sädehoidon fyysisistä sivuvaikutuksista.

Se on myös tärkeä tekijä, kun meillä on aikaa puhua itselleen ja henkilölle, joka ei kuulu heidän perheeseensä, ja monissa tapauksissa pystyy ilmaisemaan ongelmansa ja pelkonsa huolehtimatta vaikutuksista lähisukulaisiin tai ystäviin.

Vyöhyketerapia on hyvä hoito imusolmukkeiden (raajojen turvotuksesta) kärsivien auttamiseksi leikkauksen jälkeen imusolmukkeiden poistamiseksi, koska se auttaa parantamaan verenkiertoa ja imusuonten virtausta, ja vyöhyketerapeutti voi työskennellä tietyillä refleksikohdilla kärsivällä alueella. Joissakin tapauksissa lymfodooman sairastama raaja voi olla varsin tuskallinen, vyöhyketerapia on erittäin herkkä ja tehokas, ja näissä tapauksissa se on hyvä kohtelua imusolmukkeiden poistohieronnalle.

Yleinen vyöhyketerapia auttaa parantamaan verenkiertoa ja imusuonten virtausta, mikä hyödyttää kaikkia kehon järjestelmiä ja elimiä ja edistää syvää rentoutumista ja parempaa hengitystä ja liikkuvuutta, mikä auttaa potilaita rentoutumaan ja selviytymään hoidon fyysisistä sivuvaikutuksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *